Artikelschrijven
Image default
Vakantie

Ervaringen Sunparks

 

Ervaringen Sunparks

Hoewel Sunparks iets minder bekend is dan Center Parcs, zijn deze vakantieparken toch erg populair. In België zijn vier parken te vinden, twee aan de kust en in de Ardennen en de Kempen. De parken zijn heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Echter, ook stellen zijn zeer te spreken over hun ervaring met deze parken. De ligging van Sunparks parken valt ook in de smaak bij bezoekers. Vanaf het park zijn binnen korte tijd allerlei leuke uitstapjes te maken. Zo kun je naar in de buurt gelegen steden, naar het strand of naar attractieparken.

 

Ervaringen Sunparks huisjes

Bezoekers beschrijven de vakantiehuisjes als modern en comfortabel. De huisjes worden ook wel villa’s genoemd en zijn van alle benodigdheden voorzien. Er zijn ‘select’ villa’s en ‘exclusive’ villa’s. In de exclusieve villa’s is een fijne infraroodsauna aanwezig en een tweede televisie in de slaapkamer. Niet alleen de huisjes zijn van alle gemakken voorzien, ook de diensten die je kunt kiezen zijn helemaal gericht op jouw gemak. Zo kun je ervoor kiezen om de boodschappen te laten doen of om elke morgen lekkere broodjes of koeken bij je villa te ontvangen.

 

Faciliteiten op de parken

Zoals gezegd ben je vanaf een vakantiepark snel op leuke locaties, maar ook op het park zelf is genoeg te doen. Sportieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen. Voor groepen vrienden is het leuk om te gaan bowlen en daarna een drankje te bestellen in de bar en onder kinderen is het uitgebreide zwembad favoriet. Er zijn vele baden waar zij lekker kunnen spelen, terwijl de volwassenen genieten van wellness. Het uitgebreide aanbod van faciliteiten is wat deze vakantieparken zo populair maakt. Ouders geven aan dat zij even helemaal kunnen ontspannen terwijl de kinderen zichzelf vermaken. Zo heeft iedereen een leuke vakantie. Het is dan ook niet raar dat sommige mensen regelmatig terugkeren naar hun favoriete Sunparks vakantiepark.

Gerelateerde artikelen

Camping Duitsland

Single reizen: leer andere singles kennen

5 redenen om Faro te bezoeken tijdens je volgende vakantie