Artikelschrijven
Image default
Vakantie

Camping Duitsland

Duitsland is een groot land, met vele gezichten. De ene stad  is modern, zoals Keulen. De andere stad is vooral historisch, zoals München. En andere steden zijn allebei, zoals Berlijn. In deze stad heeft elke buurt, zelfs 30 jaar na de val van De Muur, nog steeds een unieke eigen vibe.

In het noorden kun je genieten van strand en duinen, in het zuiden van bossen zoals het Zwarte Woud en de lokale wijnbouwgebieden.

Ook de moeite van het bezoeken waard is kasteel Neuschwanstein, een kasteel in Beieren zoals we dat kennen van de sprookjes. En wat te denken van de pittoreske dorpen vol met traditionele vakwerkhuizen?

Een camping in Duitsland is meer dan een tent

Dankzij de veelvoud aan bestemmingen en de goede bereikbaarheid via de snelwegen is Duitsland als vakantieland zeer het overwegen waard. Wij raden je aan om eens te verblijven op een van de betere campings.

In Beieren, het Zwarte Woud of Baden-Württemberg kun je de nacht doorbrengen op een aantal unieke plekken. Het treinwagonhotel in Duitsland, bijvoorbeeld, waar je slaapt in een boomhut gemaakt van –inderdaad- treinwagons. Of een traditionele lodge in het Zwarte Woud, een zigeunerwagen in Beieren of zelfs een tiny house.

Inderdaad, als je wilt verblijven op een camping in Duitsland is de traditionele tent slechts één van de mogelijkheden. Sowieso is glamping, oftewel luxe kamperen, in Duitsland erg populair. Bij glampings.nl hebben we er nog een hele kluif aan om een selectie te maken uit het aanbod. Want bij ons vindt je alleen de beste campings, met de

https://glampings.nl/