Artikelschrijven
Image default
Vakantie

Een bijzondere groepsaccommodatie in een historische en sfeervolle omgeving

Bij De Westernboerderij in Gelderland vindt u een zeer bijzondere groepsaccommodatie. U kunt hier bijvoorbeeld een teamuitje met uw bedrijf plannen, maar ook families, vriendengroepen en verenigingen zijn hier meer dan welkom. Deze bijzondere groepsaccommodatie heeft een rijk historisch verleden. Het huis en de stallen stammen maar liefs uit 1721 en zijn tegenwoordig gemeentelijk monument. Daarnaast bezit de Westernboerderij over maar liefs 6 hectare aan ruimte voor allerlei leuke activiteiten. Ook is er 800 m² aan overdekte en verwarmde binnenruimte beschikbaar.

De specialist in het organiseren van een bedrijfsuitje met overnachting

Bij De Westernboerderij kunt u ook kiezen voor een bedrijfsuitje met overnachting. De bijzondere groepsaccommodatie van het tipidorp biedt een unieke ervaring voor u en uw collega’s. Als u een groepsuitje organiseert kunt u met het deskundige team van De Westernboerderij overleggen wat uw wensen zijn en een geschikt dagprogramma uitkiezen. Bij mooi weer kunt u dan ’s avonds gezellig met uw collega’s napraten over uw dag rond het kampvuur. U kunt met groepen tot maar liefs maximaal 100 mensen een overnachting boeken.

Van Westernarrangement tot pub quiz

Deze bijzondere groepsaccommodatie heeft veel verschillende soorten arrangementen te bieden. Er is werkelijk zoveel te doen dat voor iedere groep iets geschikts te vinden valt. Met het ‘Westernarrangement’ zult u zich een dag lang in het Wilde Westen wanen. Van quad rijden tot rondes op de rodeostier, u zult het beleven. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een ‘Huifkararrangement’, ‘Kleiduiven schieten en paintballen- arrangement’, ‘Pizza, Pils en Plezier- arrangement’, ‘Schieten, scheuren en slapen- arrangement’, en nog veel meer. Op feestdagen zijn er altijd speciale arrangementen waar u zich als familie of vriendengroep voor kunt aanmelden.

Een uitje om nooit te vergeten

Wat maakt dat De Westernboerderij uniek is? Deze bijzondere groepsaccommodatie maakt het mogelijk om voor een bedrijfsuitje met overnachting te kiezen, een optie die niet vaak mogelijk is. Daarnaast is het uniek dat u uit een enorm assortiment aan activiteiten en arrangementen kunt kiezen. Het is erg moeilijk om een accommodatie te vinden waar dit in deze capaciteit mogelijk is. Ten slotte maakt natuurlijk de sfeer van deze accommodatie uw bedrijfsuitje, met of zonder overnachting, helemaal compleet!