Artikelschrijven
Image default
Vakantie

Een weekendje in de Ardennen om op rust komen

Wie een heerlijk weekendje wil ontspannen en helemaal tot rust wil komen hoeft niet zo heel ver te reizen. Vlak over de Nederlandse grens begint het prachtige natuurgebied genaamd de Ardennen. Prachtige landschappen en groene heuvels en bomen zover het oog kan rijken. Het prachtige landschap van de Ardennen heeft sprookjesachtige watervallen en kastelen. De vele rivieren die zich een baan wanen door de natuur. Een weekendje Ardennen is zo dichtbij, maar het lijkt alsof je in een andere wereld terecht komt. In de Ardennen kan je ook allerlei verschillende activiteiten doen en beleven. In deze blog lees je er meer over, lees hieronder dus snel verder!

Verschillende activiteiten in de Ardennen

In het prachtige natuurgebied van de Ardennen kan je allerlei verschillende activiteiten doen. In dit prachtige en rustgevende natuurgebied kan je uiteraard heerlijk wandelen door de bossen. De Ardennen heeft prachtige wandel en fietsroutes. Deze routes laten je door het mooie landschap lopen en door de prachtige Belgische dorpjes die in de Ardennen liggen. De Ardennen biedt allerlei verschillende landschappen van prachtige bossen met rivieren en watervallen. Tot steile heuvels waar je zover al het oog reikt kan kijken. Als je iets avontuurlijker bent kan je er ook gaan mountainbiken, raften, bergklimmen of abseilen. De Ardennen heeft voor elke natuurliefhebber wel iets te bieden!

Een weekendje Ardennen

Naast het prachtige landschap en avontuurlijke activiteiten kan je in de Ardennen ook tot rust komen. Je kan een weekendje Ardennen boeken in een camping of in een houten huisje midden in de natuur. Op deze plekken zal je genoeg dieren kunnen zien en in de ochtend zal je opstaan door het gezang van de vele verschillende vogels. Je kan ook eeuwenoude kastelen, burchten en dorpjes bezoeken.

https://indardennen.be/weekend-ardennen/