Artikelschrijven
Image default
Vakantie

Een exclusieve droomreis naar een idyllische plek op aarde

Heb je zin in een unieke en exclusieve vakantie naar een prachtige plek op aarde? Bijvoorbeeld een luxe safari en rondreis door Afrika, een reis op maat naar Australië en Nieuw-Zeeland, een individuele trip naar Azië of een onvergetelijk bezoek aan Frans-Polynesië, Fiji of de Cook Eilanden. All Over Tours kent de bestemmingen van A tot Z en stelt een reis samen, die volledig aan je eisen en wensen voldoet. Ver weg van het massatoerisme en van een charmante kleinschaligheid.

Je huwelijk vieren tussen poederwit zand en wuivende palmen op de Seychellen

Ga je binnenkort trouwen of ben je net getrouwd? All Over Tours heeft een schitterende huwelijksreis naar de Seychellen met een ongekende luxe in het aanbod. Het Afrikaanse land en de archipel in de Indische Oceaan is vermaard om zijn nationale parken en adembenemende stranden die je vrijwel helemaal voor jezelf hebt. All Over Tours verrast je met een origineel reisvoorstel op maat.

Sinds 1992 safarireizen op maat naar Afrika

Heb je altijd al eens op safari willen gaan? All Over Tours verzorgt sinds 1992 maatreizen naar Afrika. Je maakt kennis met het pure Afrika. De fascinerende culturen, de ongerepte landschappen en de authentieke bevolking. Laat je inspireren door de voorbeelden op Allovertours.nl, variërend van een ballonsafari in Zambia met strandverlenging in Malawi tot een gezinsvakantie met kanosafari in Botswana. Het is altijd een safari op maat. Nodig een medewerker van All Over Tours thuis uit om je reiswens te bespreken en samen tot een droomreis te komen. Of vraag direct online een reisvoorstel aan op basis van je wensen. Je kunt All Over Tours bellen (+317 13 31 90 34), e-mailen of bezoeken op het kantoor aan het Noordplein 23 in Roelofarendsveen.

https://www.allovertours.nl