Artikelschrijven
Image default
Zakelijk

Zakendoen terwijl u op (door)reis bent

Vliegt u binnenkort voor werk vanaf luchthaven Eindhoven? Dan kan het verstandig zijn om van tevoren in de buurt van het vliegveld te overnachten. Dan weet u tenslotte zeker dat uw vlucht haalt. Een goed voorbeeld is Van der Valk Eindhoven, hét hotel bij Eindhoven Airport. Dit hotel ligt namelijk op slechts 12 minuten rijden afstand van de luchthaven en biedt uitmuntende faciliteiten voor zakelijke gasten. 

Ideale flexplekken dichtbij Eindhoven Airport

Speciaal voor de zakelijke gasten heeft Hotel Eindhoven een aparte ruimte ontworpen waar gasten in een inspirerende en rustige omgeving kunnen werken. Het 040 Seats & Offices bestaat uit diverse flexibele werkplekken en 5 gesloten vergaderzalen, ieder met een capaciteit tot maximaal 6 personen. De werkplekken en vergaderzalen zijn van alle benodigde faciliteiten voorzien. Tevens bevindt zich in dezelfde ruimte een minimarkt, waar u terecht kunt voor verschillende warme en koude dranken, broodjes, yoghurt en fruit. 

Combineer meetings met een lunch of diner

Heeft u een zakelijke meeting en wilt u dit combineren met een lunch of diner? In hetzelfde pand als 040 Seats & Offices bevinden zich 3 restaurants. U heeft keuze uit Martinus, het à la carte restaurant met een verfijnde kaart. Daarnaast heeft u ruime keuze uit diverse buffetten bij Live Cooking restaurant Het Buffet. Tot slot kunt u perfect borrelen en dineren in OZZO, de trendy sushi bar & lounge in Eindhoven.

Vlucht halen? Blijf overnachten

Wilt u na het diner niet naar huis rijden of vertrekt uw vlucht de volgende ochtend vroeg? Wees de drukte op de weg voor en blijf overnachten bij hotel Eindhoven Airport. We bieden maar liefst 263 luxe en comfortabele kamers. De volgende ochtend kunt u vanaf 06.30 uur al genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel ligt aan de A2 en A67, waardoor u binnen de kortste keren op het vliegveld arriveert. 

 

https://www.hoteleindhoven.nl/