Artikelschrijven
Image default
Zakelijk

Vries opslag Frigo Group

Uw producten worden met de grootste zorg geproduceerd, dus vanzelfsprekend wilt u ook dat ze zorgvuldig opgeslagen en getransporteerd worden. Hiervoor bent u op zoek naar een partner die met u mee denkt en waarop u kunt rekenen, zoals Frigo Group. Wij bieden totaaloplossingen voor het gehele proces, vanaf de productie van het product tot aan het moment dat het de eindbestemming bereikt heeft. Wij verzorgen voor u het transport en de vries opslag van voedingswaar met het oog op behoud van de kwaliteit. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote multinational, we kunnen altijd een passende oplossing vinden voor uw producten. 

Gekoeld transport 

Al tientallen jaren vertrouwen bedrijven op de deskundige aanpak van Frigo Group. We beschikken over een vrieshuis in de omgeving van Amsterdam en de andere is gelegen aan de Duitse grens. Deze locaties bieden een groot voordeel als het gaat om de distributie van uw producten. Gekoeld transport maakt een belangrijk onderdeel uit van onze diensten. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat grondstoffen die ingevlogen worden, vanaf Schiphol in onze vrieshuizen terecht komen. Vervolgens kunnen wij uw producten naar verschillende landen in Europa transporteren. Hiervoor rekenen we op de professionaliteit van onze eigen vrachtwagenchauffeurs. 

Kwaliteitseisen 

Bij Frigo Group zijn we ons ervan bewust dat een paar graden temperatuurverschil al invloed kan hebben op de kwaliteit van voedingsmiddelen. Daarom is ons hele team op de hoogte van alle kwaliteitseisen. Uw producten worden steeds gecontroleerd en in de gaten gehouden door middel van het Warehouse Management Systeem waarvan we gebruik maken.  Wanneer u voor uw bedrijf op zoek bent naar goede vries opslag, neem dan eens contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen en kunnen aan de hand daarvan een oplossing op maat bieden.
 

http://www.frigogroup.com