Artikelschrijven
Image default
Zakelijk

Motor VW Kever bestellen

Bent u op zoek naar een VW Kever motor, maar weet u niet waar u deze het beste kunt bestellen? Paruzzi is al 28 jaar lang de Volkswagen specialist waar mensen alle benodigde onderdelen voor hun geliefde voertuig bestellen. We bieden een zeer ruim assortiment aan onderdelen van verschillende fabrikanten. U vindt bij ons zowel nieuwe als gebruikte VW onderdelen en ook voor originele onderdelen bent u bij Paruzzi aan het juiste adres. Zelfs onderdelen die bijna nergens meer te verkrijgen zijn, kunnen wij voor u regelen.

 

Passie voor Volkswagens

Het Paruzzi team heeft net zo’n grote passie voor klassieke Volkswagens als u en heeft daarnaast alle technische kennis in huis als het aankomt op deze mooie auto’s. U kunt bij ons dus niet alleen uw onderdelen bestellen, maar u kunt ook rekenen op advies. We helpen u graag bij het vinden van de  juiste onderdelen Volkswagen en kunnen u tips geven over het installeren of bevestigen hiervan.

Paruzzi webshop

Op onze website is ons gehele assortiment te vinden, onderverdeeld op type VW en op onderdeelgroep. Dit maakt het eenvoudig om het onderdeel te vinden dat u nodig heeft. Mocht u het onderdeelnummer van een specifiek onderdeel al weten, dan kunt u dit direct invoeren, zodat u dit onderdeel snel kunt bestellen. Bij elk onderdeel staat een afbeelding weergegeven en een stukje nuttige informatie. Verder vindt u op de Paruzzi website technische informatie en handleidingen die u kunt raadplegen.

Showroom

Naast onze webshop beschikken wij ook over een mooie showroom die u kunt bezoeken. Hier kunnen we u direct helpen met het vinden van de onderdelen die u nodig heeft. Daarnaast kunt u op uw gemak rondkijken en geven we u met alle plezier een rondleiding door onze magazijnen. Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren. NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131)

https://www.paruzzi.com