Artikelschrijven
Image default
Zakelijk

Betrouwbare dakdekker

Woont u in een huis met een plat dak? Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk het is om dit goed te onderhouden. Een plat dak is kwetsbaar en regelmatig onderhoud kan veel narigheid, zoals lekkages, voorkomen. Als u voor onderhoud aan uw platte dak, of reparatie van lekkages op zoek bent naar een Dakdekker Den Haag, dan zit u goed bij Kewodak. Door onze jarenlange ervaring met platte en licht hellende daken, kunnen wij alle benodigde dakwerkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren. Ons team van dakspecialisten staat altijd klaar om uw dak in optimale conditie te houden. 

Kewodak service

Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn en kan van daaruit snel ter plekke zijn in verschillende steden in de omgeving. We zijn er zowel voor particulieren als bedrijven en pakken zowel grote als kleine projecten aan. Of het nu gaat om het aanleggen van daken, het plegen van onderhoudswerkzaamheden, reparatie of renovatie, Kewodak heeft de juiste professionals. Ook voor spoedgevallen zoals een daklekkage kunt u op ons rekenen. Hiervoor kunt u terecht bij onze Service afdeling die 24 uur per dag bereikbaar is. We raden dan ook aan om altijd direct contact met ons op te nemen, zodat de lekkage snel verholpen kan worden. Op die manier kan de lekkage geen verdere schade aanrichten.

Dakdekker Gouda 

Ook wanneer u op zoek bent naar een dakdekker Gouda bent u bij Kewodak aan het goede adres. Wij houden ons al een aantal jaren bezig met het aanleggen van duurzame en milieuvriendelijke daken. Een mooi voorbeeld hiervan zijn Groene daken, waarop beplanting wordt aangelegd. Dit vrolijkt de omgeving op, maar heeft ook een aantal andere grote voordelen. Het zorgt bijvoorbeeld voor een goede isolatielaag en een geleidelijke afvoer van regenwater. Neem voor meer informatie over onze diensten gerust contact met ons op.

 

http://www.kewodak.nl/