Artikelschrijven
Image default
Sport

Het handige van de Fox beetmelders bij het sportvissen

Als u bij het sportvissen Fox beetmelders gebruikt wordt het vissen een stuk makkelijker. U hoeft dan namelijk niet voortdurend uw dobber in de gaten te houden. U kunt ondertussen lekker ontspannen een boek lezen of even de ogen sluiten. Fox hengelsport heeft de Fox beetmelder ontwikkeld met een handige afstandsbediening. Hier meldt u de beetmelders op aan. Als een dobber onder water verdwijnt krijgt u automatisch een melding op de ontvanger, waarna u de lijn meteen kunt controleren.

Genieten van de hengelsport is voor alle leeftijden

Het mooie van sportvissen is dat het voor alle leeftijden geschikt is. Jong en oud kunnen genieten aan het water en zien of de vissen willen bijten. Dit kan in uw eigen omgeving, maar natuurlijk ook als u met vakantie of een weekendje weg bent, waar u andere visvijvers kunt ontdekken met uw gezelschap. Het assortiment van Fox hengelsport heeft alles in huis om u optimaal van uw hobby te laten genieten. U vindt hier niet alleen de Fox beetmelder, maar ook fraaie hengels en toebehoren zoals foedralen, haken en handige opbergoplossingen voor uw kostbare uitrusting. Of u nu regelmatig eropuit gaat met uw hengel of slechts af en toe gaat vissen, het is altijd fijn om te kunnen beschikken over goed materiaal.

Koop uw visuitrusting nu heel gemakkelijk online

Als u op zoek bent naar een complete sportvisuitrusting dan hoeft u daar de deur niet meer voor uit. Bij Eurotackle kunt u alles bestellen wat u nodig heeft om te kunnen genieten van de sportvisserij. Zij hebben onder andere het Fox hengelsport- assortiment in hun winkel, waaronder uiteraard ook de Fox beetmelders. Maar ook voor andere bekende merken hengelsportaccessoires kunt u bij deze winkel terecht. U kunt uiteraard een beroep doen op de ervaren en deskundige klantenservice als u vragen heeft. Uw bestelling wordt in de meeste gevallen binnen één tot twee werkdagen verwerkt en verstuurd.