Artikelschrijven
Image default
Sport

Bij deze schietbaan in België kunnen zowel beginnende als ervaren sportschutters terecht

Schietsport kan uiteraard enkel in een gecontroleerde omgeving beoefend worden. Shooting World biedt u verschillende banen aan om met diverse soorten wapens te schieten. Deze schietbaan in België is zowel geschikt voor beginners als voor experts. U kunt er ook terecht voor een initiatie in de schietsport, voor personen die nog nooit hebben geschoten. Als u besluit lid te worden, kunt u deelnemen aan de vele activiteiten die bij deze schiethal worden georganiseerd.

Deze schiethal is geschikt voor beginners en experts

Als u graag voor het eerst zou willen schieten, kunt u met een groep een initiatie reserveren. Daarbij krijgt u een introductie tot de schuttersport van een professional. U kunt ook uw sportschutterslicentie behalen als u zich bij de schietclub aansluit. Dan wordt u in zowel de theorie als de praktijk begeleid door experts van deze schietstand. Deze licentie is geldig op iedere schietbaan in België. Als ervaren sportschutter en lid van deze schietbaan heeft u de mogelijkheid om u aan te sluiten bij de evenementen die georganiseerd worden. Zo organiseren deze experts bijvoorbeeld themadagen.

De voorzieningen bij deze schietstand

Als u zich aansluit bij deze schietclub, kunt u deelnemen aan diverse leuke evenementen. Daarnaast kunt u bij deze schiethal gebruikmaken van verschillende soorten banen. Er bevinden zich 28 banen met automatische doelbediening, waarvan vier banen wel 100 meter lang zijn. Daarnaast zijn er zes banen speciaal voor (match)luchtdrukwapens. U heeft ook toegang tot een leuke cafetaria met een groot terras. Bovendien is er een ruime parkeerplaats.

Maak een afspraak om te schieten bij deze locatie

Bij Shooting World kunnen zowel beginners als ervaren sportschutters terecht. Deze schietbaan in België begeleidt graag groepen bij hun eerste schietsessies. U kunt bij deze baan zelfs uw sportschutterslicentie behalen. Plan een afspraak in of reserveer een baan door contact op te nemen met deze professionals.