Artikelschrijven
Image default
Sport

Teamwear met een uniek design laten ontwerpen

Ben jij een fervent hobbywielrenner en wil je een vriendenploegje oprichten? Of ben jij van plan om te investeren in een professioneel wielerteam? In beide gevallen kan een prachtige wieleroutfit uiteraard niet ontbreken. Bij Squadra Velo, met vestigingen in Kontich en Leusden, kan jij mee het design van je teamwear ontwerpen. Zo kan je tijdens een allereerste gesprek al je wensen en ideeën doorgeven. Zij maken op basis van dat gesprek een allereerste ontwerp waar je feedback op kunt geven. Keur je het design uiteindelijk goed? Dan wordt er een 3D-model gemaakt en is het tijd om te passen. Indien je deze specialist in teamwear inschakelt voor het ontwerp, rijd je niet alleen rond in een unieke outfit, maar ook nog eens in een tenue van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek met welke merken deze specialist samenwerkt.

Merken van topkwaliteit

Squadra Velo, met vestigingen in Leusden en Kontich, werkt samen met absolute topmerken voo het ontwerpen van teamwear. Heb je al eens gehoord van het Italiaanse merk Castelli? Deze Italiaanse gigant staat bekend als hét merk van koerskledij. Het werd al in 1876 opgericht in Milaan en focust sindsdien voortdurend op innovatie en kwaliteit. Ze zijn pioniers op het gebied van thermische, winddichte en vochtwerende fietskledij. Naast Castelli werken deze designspecialisten ook samen met Sportful. Ook dat merk zal je vast kennen indien je een fietsliefhebber bent. Het team van BORA-Hansgrohe rijdt in dit merk rond en in het verleden hebben grote renners als Contador, Pantani, Riise en Museeuw dit merk met trots gedragen. Welk merk je ook verkiest, je bent zeker van de beste kwaliteit wanneer je beslist om je wieleroutfit te kopen bij deze specialist.

Ga voor een uniek ontwerp

Wil jij teamwear laten ontwerpen door dit bedrijf? Aarzel dan niet om contact op te nemen met hen voor een kennismakinggesprek. Ga je voor een eigen uniek ontwerp of ga je hun designerspecialisten carte blanche geven? De keuze ligt bij jou! Maak vandaag nog een afspraak en rijd binnen de kortste keren rond in prachtige wielertenues.