Artikelschrijven
Image default
Sport

Zwemles voor je kind bij je thuis in Aalst

Wil je je kind heel graag op zwemles sturen, maar wil je er ook graag bijzijn? Dan is het misschien een leuk idee om te kiezen voor een heel persoonlijke aanpak in een vertrouwde omgeving. Dit kan je doen door je kind een zwemles bij je thuis in Aalst te laten volgen door de legevers van de organisatie Swimcool. Zij brengen op maat gemaakte lessen tot bij je thuis. Zowel in een binnenzwembad als een zwembad in je tuin.

Wat zijn de mogelijkheden voor een zwemles aan huis?

De zwemlessen aan huis van Swimcool richten op een zeer persoonlijke aanpak. De vertrouwde omgeving van een eigen woning helpt daar natuurlijk bij. Je kind kan dan op zijn eigen tempo wennen aan het water of zijn eerste zwemtechnieken aanleren. Vanaf 3,5 jaar kan je bij hen terecht voor een zwemles. Ze werken in kleine groepjes, zodat je kind optimale ervaring kan opdoen. Ben je dus op zoek naar een persoonlijke zwemles in Aalst? Dan zit je bij hen goed. Hun lessen aan huis en in de zwembaden richten zich op elke kind afzonderlijk. Je hebt volgende mogelijkheden voor een privézwemles in je eigen zwembad:

  • Buitenzwembad: Individuele lessen of lessen per twee zijn mogelijk ( vanaf +/- zomermaanden, komt lesgever aan huis en kan je thuis je zwemles volgen.)
  • Binnenzwembad: Hebben jullie een binnenzwembad? Vraag gerust naar info, de lesgever kan op iedere moment van het jaar langskomen (voor minimum vier kinderen).

Contacteer deze organisatie als je kind de zwemkriebels voelt

Heb je interesse om een zwemles bij je thuis in Aalst te volgen in plaats van in één van hun zwembaden over heel Vlaanderen? Stuur dan een e-mail naar hun hoofdkantoor in Geraardsbergen. De lesgevers zorgen voor een uitgewerkt starterspakket, alsook voor een persoonlijk programma naar de noden van jullie kind. Deze organisatie leert je kind zonder twijfel de eerste zwemtechnieken in een vertrouwde omgeving.

https://swimcool.be/