Artikelschrijven
Image default
Sport

Een crossfit rack voor iedereen

Veel workout wensen komen samen in een crossfit rack. Dit kan gezien worden als een multifunctioneel Crossfit frame waarbij u door toevoeging van extra fitnessmaterialen de workout mogelijkheden enorm vergroot. Bij Fitribution vindt u twee crossfit racks in het assortiment. De ene heet ‘Crossfit Pull Up bar’ en de andere ‘Half Rack’. Beide zijn zeer geschikt voor de fanatieke sporter die thuis aan de slag willen. Ze zijn namelijk compact en nemen niet veel ruimte in. Een Crossfit Pull Up bar is een accessoire dat aan de muur bevestigd wordt en waarmee u meerdere Crossfit gerelateerde workouts kunt doen. In tegenstelling tot de Crossfit Pull Up bar is een Half Rack grondgebonden. Ook hiermee kunt u veel oefeningen doen.

Wat is Crossfit precies?

Crossfit is bedacht door Greg Glassman en Lauren Jenai met in gedachte een fysieke bewegingssport met een snufje competitie. Bij een Crossfit routine is het de bedoeling dat u zo snel en zo veel mogelijk keer oefeningen doet en daarbij uzelf overtreft en uw sportvrienden te snel af bent. Deze vorm van fitness is een mooie combinatie van atletiek, gymnastiek, en gewichtheffen. Beweging, snelheid, en krachttraining vormen samen de Crossfit workouts. Crossfit wordt vaak gezien als onderdeel van een gezonde levensstijl. Het kweken van spieren mag dan niet het hoofddoel zijn, de spieren zullen er zeker komen. 

Fitribution heeft het allemaal

Fitribution is een goede partner in professionele fitness accessoires. Zowel als particulier als sportschooleigenaar of personal trainer vindt u hier alles waar u naar op zoek bent. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van deze webwinkel. U moet er toch niet aan denken dat u zich blesseert door belabberd materiaal? Bij Fitribution staat uw veiligheid voorop. In het assortiment vindt u de beste kwaliteit van onder andere halters, dumbells, schijven, halterstangen, sluiters, banken, rekken, kabelaccessoires, en rigs. Een crossfit rack is een ideale toevoeging voor een Crossfit rig. U kunt zo beetje bij beetje uw perfecte workout frame samenstellen. Daarnaast vindt u bij Fitribution ook materialen voor Aerobics en Functional in het assortiment. Dit geldt ook voor tweedehands fitnesapparaten.

 

https://www.fitribution.com/nl/