Artikelschrijven
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga langs bij de fietsenwinkel in Antwerpen voor een bike fitting

Als u een nieuwe fiets koopt om te koersen, wilt u er uiteraard wel zeker van zijn dat dit de ideale fiets is voor u. U heeft wellicht bepaalde doelen die u wilt halen of races die u graag wilt winnen. Dat lukt natuurlijk alleen met de juiste fiets en die vindt u in de fietsenwinkel Amici di Bici in Antwerpen. Zij verkopen alles van koersfietsen tot schoenen, zoals Lake CX332.

Test uw nieuwe fiets uit

Bij deze fietsenwinkel in Antwerpen hebben ze heel wat ervaring opgedaan doorheen de jaren en al die kennis zetten ze graag in om de perfecte fiets voor u uit te kiezen. Deze specialisten houden van een persoonlijke aanpak, omdat ze zo u nog beter van dienst kunnen zijn. Daarom verkopen ze ook geen fietsen of Lake CX332 schoenen online, maar verwachten ze dat u een bezoekje brengt aan hun fietsenwinkel in hartje Antwerpen voor een fitting. De experten bekijken dan wat de correcte fietshouding voor u zou zijn en stellen uw nieuwe fiets aan uw noden en wensen aan. Iedereen heeft namelijk een lichtjes andere manier van fietsen. Als u uw fiets niet goed afstelt, kan dit zorgen voor heel wat onnodige blessures. Ook uw schoenen of andere kledij moeten goed zitten. Comfortabel fietsen is van groot belang als u een rit wilt winnen. U kan daarom ook bij hen langskomen als u nieuwe fietsschoenen nodig heeft. Zij hebben allerlei maten en modellen in hun aanbod. Een van de nieuwste modellen is CX332 van het topmerk Lake. Voorkom pijnlijke voeten met deze schoenen! De andere opties vindt u op de website: amicidibici.be.

Pas uw fiets aan naar uw wensen

Dankzij de bike fitting die deze fietsenwinkel uit Antwerpen aanbiedt, weet u exact welke aanpassingen er nog moeten gebeuren aan uw fiets. Bij Amici di Bici staan ze garant voor uw rijplezier! Ga er vandaag nog langs of neem telefonisch contact met hen op om eventuele dringende vragen te stellen.