Artikelschrijven
Image default
Hobby en vrije tijd

Origineel en uitdagend? Kies voor een ochtend ballonvaart

Heeft u altijd al de droom gehad om ballon te varen? Met een ochtend ballonvaart bent u op het fraaiste moment van de dag in de lucht. Vliegen in de ochtend heeft als groot voordeel dat u België in het ochtendgloren kunt bewonderen. Het land wordt onder u wakker en komt langzaam tot leven. U ontdekt België als nooit tevoren. Creëer een onvergetelijke ervaring. De beste ballonvluchten vindt u bij Madou uit Eeklo. Deze partij biedt maar liefst 43 jaar ervaring op het gebied van ballonvaarten. Uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen wordt gegarandeerd een succes. Kiest u voor een ochtend ballonvaart, dan moet u er rekening mee houden dat u vroeg uit de veren moet. Bent u niet bepaald een ochtendmens? U kunt uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen ook in de middag of tegen de avond boeken. Zorg ervoor dat u goed gekleed bent en zeker aan uw schoeisel extra aandacht besteedt. Hou rekening met een frisse wind.

België komt tot leven

Zoals gezegd, biedt een ochtend ballonvaart het unieke voordeel dat u België tot leven kunt zien komen. Tijdens uw vlucht van ongeveer een uur valt er overal – links, recht, boven en onder – wel wat te ontdekken. Ontdek het fraaiste van de wijde omgeving. U kunt uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen of elders in het land zelf uitstippelen. U dient alleen rekening te houden met de no-fly zones voor heteluchtballonnen volgens het Belgische luchtvaartreglement. Uw ochtend ballonvaart is al vanaf twee personen te boeken. Kies eventueel voor een VIP-arrangement. Vlieg met een grote groep en maak gebruik van de groepskorting.

Kies uw gezelschap naar keuze

U kunt vliegen met een gezelschap tot wel 100 passagiers. Het is ook ideaal voor bedrijfsuitjes en familiefeesten. Bij grote groepen worden simpelweg meerdere ballonnen in de ballonvloot ingezet. Kies waar u wilt vliegen tijdens uw ochtend ballonvaart. De ballonvaart door Oost-Vlaanderen leidt u langs de fraaiste plekjes. Na afloop ontvangt u talloze extra’s, zoals de “ballondoop”.