Artikelschrijven
Image default
Zorg

De voordelen van een projectverpleegkundige

Overweeg je om een projectverpleegkundige in te huren voor een openstaande vacature? Bij Pulse HCS met een hoofdkantoor in Edegem vind je de juiste professional voor de klus. Er zijn diverse voordelen van het inhuren van een verpleegkundige op projectbasis. We zetten deze dan ook graag voor jou op een rijtje.

Medewerker op maat

Voor een project van kortere duur is het belangrijk om een goed opgeleid projectteam te hebben waarin iedereen voorbereid is op zijn of haar taak. Om een verpleegkundige met de juiste specialisatie en kennis in te zetten, kan het verstandig zijn om op projectbasis in te huren. Er wordt geluisterd naar je vraag en je maakt kennis met een medewerker die perfect bij jouw project past.

Beter resultaat

Met een projectverpleegkundige op maat boek je de beste resultaten. Je bent geen tijd kwijt aan het opleiden van een verpleegkundige die al intern werkzaam is en kunt direct aan de slag met je taak. Omdat deze verpleegkundige geen andere taken in de zorginstelling heeft, ligt de volledige focus op het project in kwestie. Daarnaast biedt een nieuw gezicht een frisse blik in de organisatie. Zo ontvang je handige feedback van iemand met ervaring in allerlei zorginstellingen.

Flexibiliteit

Een projectverpleegkundige geeft je als bedrijf flexibiliteit. De medewerker is aanwezig gedurende de periode waarin dit nodig is. Je schakelt snel tussen projecten en hebt met minimale moeite de juiste vakkennis in huis. De verpleegkundige op projectbasis kan makkelijk springen tussen taken, zonder dat jij hoeft te proberen om andere medewerkers vrij te spelen voor bepaalde uren. Zo verloopt het project soepeler.

Tijd- en kostenbesparend

Door een projectverpleegkundige te vinden via Pulse HCS bespaar je een hoop tijd. Je hoeft het wervingsproces niet zelf te doorlopen als zorginstelling, maar maakt direct kennis met een verpleegkundige die in het profiel past. Daarnaast bespaar je kosten, omdat je de medewerker alleen voor korte tijd in dienst hebt en je dus niet vastzit aan lange contracten.

https://www.pulsehcs.be/