Artikelschrijven
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek industriële filters voor bedrijven

Heeft u een industrieel pand, maar nog geen waterkoeler of luchtfilter? Dan is het tijd om een kijkje te nemen tussen de industriële filter voor bedrijven die Cocojori in Brakel, regio Gent, aanbieden. Dit zijn echte filterspecialisten met hun eigen uniek filtermerk. Ze ontwerpen namelijk hun eigen filtratiesystemen onder het merk BeFiltra. Zo bent u steeds zeker van industriële filters voor bedrijven van de hoogste kwaliteit. Ze dragen namelijk nauwkeurigheid en veiligheid hoog in het vaandel.

Drink altijd voldoende water dankzij deze systemen

Water drinken wordt snel vergeten wanneer we aan het werken zijn. Als er echter een waterkoeler van Cocojori in het bedrijf staat, denkt u er wellicht sneller aan. Dankzij deze industriële waterkoelers voor uw kantoor is er altijd water in de buurt. Bovendien hoeft u niet langer te sleuren met uw eigen waterflessen. Dit bespaart u heel wat gewicht om mee te nemen elke dag. Doordat deze experten hun eigen industriële filters voor bedrijven ontwerpen, bent u daarnaast zeker van volledig gezuiverd water.

Voor welke filter kiest u?

Wanneer u op zoek bent naar gefilterd en gekoeld water, hebben deze specialisten verschillende modellen voor u in de aanbieding. In hun assortiment hebben ze zelfs speciale modellen die ook bruisend water voorzien. Dit zorgt voor een frisse afwisseling. Enkele modellen die zij ter beschikking hebben, zijn:

  • M-33ID
  • M-77ID
  • M-99ID
  • UNITE
  • ELITE
  • ACIS 520

Sommige modellen staan eveneens in promotie. Zo koopt u een kwaliteitsvolle waterkoeler aan een kleine prijs.

Ga langs voor het volledige aanbod

Als u interesse heeft in een waterkoeler, maar toch liever eerst alle opties bekijkt, dan kan u altijd langsgaan bij deze deskundige firma. Ze staan elke werkdag weer voor u klaar in de buurt van Gent. Heeft u toch enkele vragen die niet kunnen wachten? Neem dan vandaag nog contact met hen op. Ze helpen u met veel plezier verder.