Artikelschrijven
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat deze eenmanszaak een koelinstallatie voor bedrijven bij u plaatsen

Dit bedrijf, GT Technics, is een specialist in alles wat te maken heeft met koeltechnieken. Hun focus ligt op de geleverde service, de kwaliteit van de producten waarmee ze werken en de tevredenheid van de klant. Ze gaan mee met hun tijd door ervoor te zorgen dat ze een gecertifieerde zaak zijn. Bijgevolg kunt u ze vertrouwen bij het leveren, plaatsen en herstellen van een koelinstallatie voor bedrijven en andere soorten koeltechnieken. Deze eenmanszaak werd opgestart op basis van vakmanschap en professionaliteit. Dankzij hun industrieel aanbod bestaat hun cliënteel uit andere bedrijven, zoals supermarkten. Hier installeren ze frequent professionele koeleilanden waarin producten worden gepresenteerd op aantrekkelijke maar koele wijze. Natuurlijk kunt u naast een koeleiland of koelcellen hier ook terecht voor invriesmeubels- of cellen. In het geval dat u frequent goederen invriest, is dat de ideale keuze voor uw bedrijf.

Creëer in samenwerking met de techniekers een gepersonaliseerde koelcel

De techniekers van GT Technics beseffen als geen ander dat elke sector verschilt in koelnoden. Vandaar dat ze u de opportuniteit bieden om een op maat gemaakte koelcel te bestellen. Hoe gaat dit proces juist in zijn werk?

  1. Allereerst brengen ze u en uw bedrijf een bezoek
  2. Tijdens dit bezoek toont u waar de koelinstallatie voor bedrijven terecht komt
  3. Vervolgens adviseren ze u over de mogelijkheden

Draait uw wens rond een koelmeubel, zoals een koeleiland? Ook dan zullen ze u uitleggen welke opties u heeft en wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Contacteer deze koeltechniekers voor een offerte

Het is natuurlijk mogelijk dat u reeds weet waar u naar op zoek bent of misschien heeft u geen nood aan een op maat gemaakte koelinstallatie voor bedrijven of particulieren. Bent u geïnteresseerd in het prijskaartje van uw wensen, zoals bijvoorbeeld een koeleiland? Vraag vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier op hun website in te vullen. Indien u nog bijkomende vragen heeft kunt u ze via datzelfde formulier stellen of u kunt ze steeds een e-mail sturen of bellen.