Artikelschrijven
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een telefoonnummer voor iedere klantenservice

Kledingmerk Esprit bestaat al sinds 1968. De wereldwijd succesvolle firma wordt gerund vanuit twee hoofdkantoren. Een in Hong Kong en het andere in Duitsland. Er is overigens een tweede label dat onder Esprit valt: EDC. Sinds een aantal jaar is de online verkoop enorm gegroeid. De webshop is dan ook van een hoog niveau. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Esprit door dit nummer te bellen: 0900-1840. Je wordt in 1 keer doorgeschakeld. Vind je het handiger om te mailen, dat kan ook. Een andere snelle manier om je vraag te stellen, is de online chat. Een leuk weetje: de oprichters van Esprit hebben zich laten inspireren door de Californische kledingstijl. 

Sarenza bereiken, snel via nummer 0900-1840

Wil je in contact komen met de klantenservice van Sarenza? Bel met 0900-1840 en je wordt direct doorgeschakeld. De telefonistes zijn overigens van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 en tussen 14.00 en 18.00 uur aanwezig. Je kunt ze ook een mail sturen: klantenservice @s arenza.nl.

De oorspronkelijk Franse keten bestaat alleen online. Fysieke winkels zijn er niet. De collectie is enorm groot en bevat zowel schoenen als accessoires. Denk aan tassen, sokken en panty’s. Het label is populair bij dames in heel Europa. De artikelen sluiten aan bij moderne modestijlen. We hopen dat je de klantenservice van Sarenza snel bereikt.

Zoek je ook nog andere telefoonnummers, je vindt ze bij ons. Of het nu om de Hema en Otto gaat of je energieleverancier; Klantenservicetelefoon helpt je verder! En we doen veel meer dan het op een rij zetten van belangrijke telefoonnummers. Om ervoor te zorgen dat jij sneller een antwoord krijgt, hebben we diverse keuzemenu’s voor je uitgewerkt. Je weet dan precies wat je te horen krijgt!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/