Artikelschrijven
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een advocaat ondernemingsrecht: uw redder in nood

Gaat u binnenkort een eigen vennootschap oprichten, en zit u nu logischerwijs vol vragen? Of hebt u reeds een vennootschap, maar toch vragen over andere netelige kwesties als bestuurdersaansprakelijkheid, een gerechtelijke reorganisatie, wat te doen in een handelsgeschil? Klopt gerust aan bij een advocaat ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven (met kantoren in zowel Antwerpen als Brussel). Een advocaat van dit kantoor helpt u gegarandeerd verder.

Juridisch advies van een echte professional

Een advocaat ondernemingsrecht biedt u steun en advies met betrekking tot de vele onderwerpen die het vakdomein ondernemingsrecht rijk is. Deze juridische professional staat u bij met raad en daad met uw vragen over de oprichting van een vennootschap, een gerechtelijke reorganisatie, en vele andere al dan niet netelige ondernemerskwesties. Heeft u te maken met handelsgeschillen rond de invordering van handelsschulden of distributierecht? Over oneerlijke concurrentie of het beschermen van intellectueel eigendom? Dit is maar het topje van de ijsberg waarmee u kan langsgaan bij een advocaat ondernemingsrecht van Caluwaerts Uytterhoeven in Brussel of Antwerpen.   

Contacteer een advocaat en krijg een antwoord op al uw vragen

Neem het heft terug in eigen handen en schakel een advocaat ondernemingsrecht in om een antwoord te krijgen op al uw vragen omtrent de procedure gerechtelijke reorganisatie, handelsgeschillen of andere kwesties waar u mee te maken heeft. IJzersterk juridisch advies waar u echt wat mee kunt is maar een telefoontje of e-mail van u verwijderd indien u de bekwame advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven contacteert. Zij kunnen u ook de ondersteuning bieden die u zoekt op tal van andere vakdomeinen. In zowel hun kantoren in Antwerpen als Brussel vindt u ook experts inzake bijvoorbeeld bouw-of omgevingsrecht. Contacteer hen dus zeker voor al uw vragen, of neem een kijkje op hun website voor indirect online advies. Zo krijgt u spoedig opnieuw het gevoel dat u grip hebt op uw onderneming.