Artikelschrijven
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een administratiesoftware als hulpmiddel voor jouw online facturen

Jouw zoektocht naar een administratief programma dat jou helpt bij je online facturatie is hierbij ten einde gelopen. Winfakt is dé administratiesoftware die ontworpen is om jouw facturen makkelijk en snel online te verwerken. Zo helpt deze software je bij het perfect opmaken van onder anderen facturen, offertes, afleveringsbonnen en bestelbonnen. Bovendien kan je met Winfakt alle gegevens van jouw leveranciers en klanten eenvoudig op één centrale plaats bewaren. Met enkel het BTW-nummer hebben zij voldoende om alle bedrijfsgegevens aan te vullen.

Een software ontwikkeld voor jouw administratieve facet

Winfakt is een verlossing op vlak van het administratieve facet. Klanten en leveranciers zijn gemakkelijk terug te vinden in dit programma en je kan betaal- en herinneringstermijnen automatiseren. Ook voor specifieke gegevens is een apart kader voorzien, waar je deze aan kan toevoegen en waardoor iedere werknemer steeds van alles op de hoogte is. Online facturen verzenden wordt een stuk eenvoudiger. Daarnaast kan je ook je artikelen efficiënt beheren. Je kan producten toevoegen aan je assortiment en overzichtelijk de voorraden beheren of winstmarges bepalen per item. Groeperen voor een helder overzicht zit ook in de lijst met mogelijkheden. Wil je nog een stap verder gaan? Integreer dan je kassasysteem ook nog. Dit geeft je de kans om gepersonaliseerde etiketten af te drukken, verschillende betalingsmogelijkheden beheren, inkomsten controleren en meer.

Ervaar het verschil zelf

Met Winfakt beheer je online facturen, uitgaven, betalingen, kassasystemen, voorraden en zoveel meer. Leer het bedrijf achter deze administratieve software kennen en laat hun jou bijstaan bij het installeren en wegwijs raken met dit programma. Ervaar zelf het verschil en merk de voordelen voor jouw bedrijf in Mol of elders in de ruime omgeving van Mol. Zelfs absolute leken kunnen overweg met dit programma door zijn hoge gebruiksvriendelijkheid en aanpasbaarheid. In geen tijd raak je volledig vertrokken met Winfakt en zijn werking.

https://www.winfakt.be/