Artikelschrijven
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles over de kleine windmolen van EAZ

Een windmolen hoort bij duurzaamheid. Je kunt hierdoor namelijk zelf energie opwekken en steeds meer mensen zijn zich hierin aan het verdiepen. Wist je dat het ook voor een boerderij interessant kan zijn? Het gaat dan speciaal over de kleine windmolen van EAZ. Dit is namelijk een windmolen welke speciaal is ontwikkeld voor de land- en tuinbouw. De beste manier om een boerderij van stroom te voorzien is namelijk met een windmolen.         

 Meer over boerderij en windmolen

Als je goed om je heen kijkt zie je dat steeds meer boerderijen voorzien zijn van een windmolen. Dit hoeft geen grote luxe windmolen te zijn die het hele landschap in beslag neemt. Een kleine windmolen van EAZ is een betere optie, waarom? Deze zijn namelijk speciaal ontwikkeld en gebouwd voor deze sector en draaien 20 jaar dag in dag uit. In totaal hebben we het dan over 170.000 draaiuren en het is hoogwaardige technologie waar je dan mee te maken krijgt. Een zeer efficiënte windmolen, werkt eenvoudig, kent een lange levensduur en heeft maar lage onderhoudskosten.

De windmolen is groot genoeg voor een boerderij en is klein genoeg voor het landschap. De boerderijstroom is op deze manier opnieuw uitgevonden. De kleine windmolens kennen veel mensen al wel, ze bestaan al decennia lang. Maar door de nieuwe technologie samen te voegen met gezond verstand is dit ontwerp ontstaan. De molens zijn al dagelijks actief op diverse boerderijen in België, Duitsland en Nederland.

Kosten windmolen

Wat ook niet onbelangrijk is, is om na te gaan wat de kosten zijn van de windmolen. Stel je jezelf ook de vraag hoe duur is een windmolen? Dan is dit hét moment om er achter te komen en dan kunnen wij je hierover informeren. Je kiest met een windmolen voor zekerheid van de lange termijn en zo krijg je je eigen EAZ windmolen op je erf. Voor velen misschien een wens maar die kan nu dus werkelijkheid worden. Duurzaamheid is belangrijk, ga daarom ook zelf je stroom opwekken voor jouw boerderij.

http://https://www.eazwind.be/