Artikelschrijven
Image default
Woning en Tuin

Heerlijk zwemmen

Ben jij in de luxe positie een eigen zwembad te bezitten? Natuurlijk wil je dan ook heel graag dat alles helemaal 100% in orde is wanneer jij de behoefte voelt om een verfrissende duik te nemen. Er zijn natuurlijk veel keuze te maken, zoals de positie en de vorm van he zwembad. Maar bepaalde dingen zijn eigenlijk altijd wel een goede keuze en goede lamellenafdekkingen maken je zwembad altijd compleet.

Deze lamellenafdekkingen zijn zeer eenvoudig in gebruik. Geen gedoe met zeilen moet spannen, maar alleen een druk op de knop hoeven te geven om het systeem in werking te zetten. Een druk op de knop en het zwembad wordt afgedekt of de lamellen trekken juist terug. Een ander groot voordeel is de isolerende werking van de lamellen. Zo bereik je eerder de optimale temperatuur voor je zwembadwater en zorg je er bovendien ook voor dat deze temperatuur langer behouden blijft zonder dat dat je meer energiekosten oplevert. Met zonnelamellen zwembad heb je bovendien het voordeel van de lamellen met behulp van de zon. Vanzelfsprekend zal je waarschijnlijk het vaakst gebruik maken van een buitenzwembad als buiten de zon schijnt. Waarom dan niet twee vliegen in een klap slaan en de zon ook nog eens ten voordele gebruiken?

Het is natuurlijk ook fijn om je zwembad af te kunnen dekken vanwege het plaatje van hygiëne. Door je zwembad af te dekken wanneer jij er geen gebruik van maakt, kun je voorkomen dat je last krijgt van ongewenste gasten zoals eenden en andere watervogels. Dat staat natuurlijk wel leuk en gezellig maar het kan ook voor vervuiling zorgen en de veiligheid van het zwembadwater aantasten. Dat geeft dan natuurlijk behalve een hoop gedoe ook veel meer onderhoud en dus ook kosten. In die zin is voorkomen altijd beter dan genezen en dat gaat zeker in dit geval op.

http://www.lamellenafdekkingen.nl