Artikelschrijven
Image default
Woning en Tuin

Betonlook creëren? Kies een gietvloer

Waar de uitstraling van beton voorheen werd geassocieerd met industrie en dus met ongezelligheid, is dit tegenwoordig helemaal anders. Zo heeft de betonlook een comeback gemaakt als een sfeervolle, stoere en hippe look, die zelfs in huis gebruikt kan worden om een indrukwekkende uitstraling te creëren. Bent u benieuwd hoe u de betonlook vloer in uw woning kan verwerken? Lees dan in dit artikel hoe u in ieder geval de vloer van uw woning een betonlook kan geven.

 

Een gietvloer met betonlook

Een gietvloer is een vloer die niet in de woning gelegd wordt, maar laagje voor laagje in de gewenste ruimtes van uw woning gegoten wordt. Voorheen werd deze vloer voornamelijk gebruikt in kantoren, gymzalen en magazijnen, maar de gietvloer heeft nu ook de markt van de particuliere woningen helemaal veroverd. Laat u een gietvloer in uw woning plaatsen, dan kunt u zelf kiezen welke kleur deze vloer moet krijgen. Zo kunt u uw vloer ook een betonkleur met een volledige betonuitstraling geven, zonder dat er daadwerkelijk beton in uw woning gestort wordt.

 

Wie een betonlook wil geven aan zijn of haar vloer, kan er natuurlijk voor kiezen om simpelweg beton op de vloer te laten storten. Op deze manier creëert u wel een unieke betonlook, maar geen comfortabele vloer voor het gehele gezin. Kiest u voor een gietvloer met betonlook, dan heeft u een betonlook in uw woning zonder dat u last heeft van een harde vloer, koude voeten en andere ongemakken. Kortom: wie de betonlook gietvloer in huis wil halen door middel van een vloer met de uitstraling van beton, doet er goed aan om voor een gietvloer te kiezen.

https://www.vloercoating.net

Gerelateerde artikelen

Waar op letten bij het inrichten van een babykamer?

Bovengrondse zwembaden kopen

De beste eigenschappen van een betrouwbare bouwfirma in Oost-Vlaanderen