Artikelschrijven
Image default
Verbouwen

Prijs Pvc Ramen

 

Het verschil tussen PVC en aluminium ramen
Hoewel het aluminium raam aan de buitenkant van metaal is en aan de binnenkant van kunststof, kan het wel voor isolatie zorgen, maar dit is anders dan kunststof. PVC-ramen hebben een kunststof buitenkant en metalen versteviging aan de binnenkant. Dus net andersom. Metalen versteviging in kunststof ramen is noodzakelijk omdat warmte PVC verzwakt. Daarom is dit soort metalen versteviging noodzakelijk, vooral op warme dagen wanneer de ramen vol zonlicht zijn.

Aluminium ramen zijn van nature sterker en kunnen compacter worden ontworpen.

Wij voorzien Antwerpen van sterk geïsoleerde ramen voor een beter klimaat
Door onze ramen willen we bijdragen aan het klimaat van Antwerpen, dus isolatie is erg belangrijk. De thermische isolatie waarde van het raam wordt aangedeuid door de Uw-waarde, dat wil zeggen het hele raam. Het is het samenvloeiingspunt van UF-waarde, framewaarde en Ug-waarde van glas. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolerende werking van het raam. In Antwerpen zijn er al heel wat manieren om je ramen te isoleren. Op de website van Window Shop merk je meteen de impact op de etalageprijzen. Zo kunt u uw ramen optimaal isoleren binnen uw budget.

Zelf de ramen juist opmeten? Waar je op moet letten
Er is geen standaard maat voor ramen, dus je moet de gaten in de muur goed opmeten. Bij het meten is het belangrijk om te weten of uw muren worden geraakt. Voor een niet-hellende muur zijn de binnen- en buitenmuren gelijk, en voor een hellende muur is de opening van de binnenmuur groter dan de opening van de buitenmuur. Een ander belangrijk aspect is dat de blauwe steen (vensterbank) waarop uw raam rust horizontaal is. Twijfelt u over de maat, dan staat onze winkel garant voor het opmeten van uw ramen in Antwerpen. Een raamspecialist komt ter plaatse en controleert alles netjes.

aluminium kozijnen kopen

Prijs Pvc Ramen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap255-294.html