Artikelschrijven
Image default
Muziek

Fresh Jazzy Sounds op Sublime Fm

Sublime Fm is een radiozender die jou misschien niet super bekend in de oren klinkt, maar dit komt doordat ze voordien een andere  benaming hadden, namelijk Arrow Jazz.  Arrow Jazz zal je misshien iets bekender in de oor klinken, vanaf november 2012 is men overgestapt van Arrow Jazz  naar Sublime FM. Sublime FM is  een zender die, in mijn mening, zeker de moeite waard is om eens uit te proberen. Het is een zender die veel frisse jazzy muziek speelt  die een grote doelgroep aanspreekt. Ook zijn ze online aanwezig met een eigen website zodat men via het internet radio luisteren kan, wat van grote noodzaak is de huidige wereld want anders loop je mijlenver achter op je concurrentie. 

Sublime FM is een radiozender die terug te vinden is op de FM-band op 90.7 F, ook kan je Sublime Fm terugvinden op het DAB+ netwerk. Daarbij hebben ze ook een applicatie die je kan downloaden  zodat je door middel van één klik naar hun zender kan luisteren.   Veel informatie kon je de voorbije maanden helaas niet terugvinden wat eigenlijk spijtig is voor deze zender met zoveel  mogelijkheden en kansen., daarom is het ook niet echt mogelijk om meer informatie te vinden over de luistercijfers van het radiostation. Onlangs heeft  Sublime FM toch gebruik gemaakt van  een advertentie  waarmee men de naambekendheid wilt vergroten omdat men veel luisteraars verloren heeft bij de overstap van Arrow Jazz naar Sublime  FM.

Een andere radiostation dat ook zeker aan te raden is, is radio 10 Gold. Radio 10 Gold is het radiostation dat de allergrootste Hits van zowel nu als vroeger uitzend.  Ben jij een echte liefhebben van Michael Jackson? Of misschien Robbie Williams? Elke grote zangers of zangeres wordt hier regelmatig op afgespeeld dus stem zeker en vast eens af op de radiozender.

http://www.radioguide.fm/