Artikelschrijven
Image default
Horeca

Een kindvriendelijke bistro

Wil je genieten van lekker eten na een fijne wandeling of fietstocht met het hele gezin? We raden je deze kindvriendelijke brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver met veel plezier aan. Geniet van heerlijk eten en een fijn rustoord waar ook je kinderen zich zullen amuseren. Op de menu is er wat lekkers te vinden voor iedereen. Ook voor kinderen zijn er lekkere aangepaste gerechten om van te smullen. In deze brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver beleef je fijne momenten met het hele gezin.

Lekker eten en een goed glas

Hier eet je uit een echte Vlaamse keuken lekkere gerechten. De Vlaamse klassiekers ontbreken uiteraard niet op de menukaart. Verder zijn er ook vegetarische alternatieven, lekkere pasta’s, visgerechten en enkele uitstekende voorgerechten. ’s Middags kan je ook goed belegde broodjes krijgen. Verder serveren ze croques en borrelhapjes en voor de zoetekauw ijsjes, pannenkoeken en andere lekkere desserts. Wil je graag een feest organiseren? Bekijk dan eens de feestzaal die je kan huren in deze brasserie! Als je dat wilt kan je ook komen ontbijten, op reservatie. Dan krijg je een uitgebreid luxeontbijt om u tegen te zeggen! Ook om een goed glas te drinken zit je in deze brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver helemaal op je plaats. Naast een uitgebreid aanbod warme en koude dranken en bieren op fles en van ’t vat staat er ook heel wat lekkere wijn op de kaart. De kinderen zullen smullen van een aangepaste kaart met heerlijke kipnuggets, hamburgers, vissticks en meer lekkers.

De binnenspeelhoek waar élk kind zich in uitleeft

Voor de kinderen is er meer dan enkel een aangepaste menu. In de binnenspeelhoek zullen ze zich ongetwijfeld kostelijk amuseren. Er is heel wat speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo kan jij ook heerlijk uitrusten na een fijne wandeling of fietstocht terwijl de kinderen al dat leuke speelgoed om handen hebben. De Midzeelhoeve is hét adres waar je terecht kan.

https://midzeelhoeve.be/