Artikelschrijven
Image default
Horeca

Ben je op zoek naar een Chinees restaurant in Antwerpen-Zuid?

Wanneer je op zoek bent naar de beste plek om te genieten van de Aziatische keuken in Antwerpen, dan is Win’s jouw ideale bestemming. In dit overwegend Chinees en Thais restaurant in het bruisende Antwerpen-Zuid geniet je van een heerlijke maaltijd die je smaakpapillen mee op reis neemt. Laat je verrassen door hun kaart en ontdek je nieuwe go to-maaltijd!

De Aziatische keuken ontdekken in hartje Antwerpen

Het beste Chinees restaurant vind je in Antwerpen-Zuid, waar je op een gezellig plein een leuk restaurantje vindt. Wanneer je binnen loopt, word je verwelkomd door smakelijke geuren waar je mond meteen van gaat wateren. In het restaurant zelf ga je zitten aan gezellige tafeltjes en kan je keuvelen met je tafelpartner. Je ontdekt de Aziatische keuken in Antwerpen dankzij de authentieke gerechten van deze getalenteerde chefs. Kies je een chop choi, een pad thai vergezeld van dumplings, of ga je voor een vooropgesteld menu? Het kan hier allemaal! Dankzij de lunchmenu’s kan je voor een zeer schappelijke prijs een voor- en hoofdgerecht eten waarna je weer helemaal klaar bent om de stad te trotseren. Op feestdagen ga je langs voor een feestelijk menu met hoogstaande gerechten die tot in de puntjes afgewerkt worden. Dit authentiek Chinees restaurant in Antwerpen-Zuid doet er alles aan zodat jij een perfect restaurantbezoek beleeft. Ze hebben twee shifts, een lunchshift en dan een avondshift. Op die manier kunnen zij u altijd verse ingrediënten en gerechten aanbieden.

Ontdek een nieuwe smaak bij dit restaurant

Wanneer je beslist om eens langs te gaan bij deze zaak in Antwerpen, word je gegarandeerd verliefd op de Aziatische keuken! Via hun website boek je gemakkelijk een tafeltje wanneer je wilt. Of bestel hun lekkere eten om te gaan ophalen. Dan geniet je in het comfort van je eigen huis ook van de Oosterse smaken.