Artikelschrijven
Image default
Hobby en vrije tijd

Slapen in een hotel op steenworp afstand van de Grote Markt in Antwerpen

Bent u op zoek naar een luxe hotel in de buurt van de Grote Markt in Antwerpen? Het liefst een met zicht op de prachtige kathedraal? Dan zit u bij HotelO Kathedral helemaal goed! Dit luxe hotel bevindt zich in de buurt van de Grote Markt, in het centrum van Antwerpen. Verschillende bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Zo kunt u al het moois dat deze stad te bieden heeft te voet ontdekken en spaart u kosten voor taxi’s en andere vervoersmiddelen uit. Het geld wat u hiermee bespaart kunt u vervolgens bijvoorbeeld gebruiken om activiteiten te ondernemen of een extra comfortabele hotelkamer te nemen.

Eenvoudig online een kamer reserveren voor de best mogelijke prijs

De kamers van HotelO Kathedral kunt u eenvoudig online reserveren. Dit doet u gewoon via de website, waarbij u gegarandeerd bent van de beste prijs voor de kamer van uw keuze. Verder heeft u bij dit hotel nabij de Grote Markt in Antwerpen de keuze uit verschillende typen kamers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een deluxe of superior tweepersoonskamer, waar u en uw partner heerlijk kunnen overnachten? Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een voordeligere kleine of standaard kamer te boeken. Bent u met het hele gezin op pad? Ook dan vindt u in dit hotel een geschikte kamer, want ze beschikken ook over ruime familiekamers. Zelfs wanneer u voor zaken in de stad bent en in een hotel wilt overnachten kan dit voor een aantrekkelijke prijs. Er zijn namelijk ook kleine eenpersoonskamers.

Overnacht in een luxe hotel waar het u aan niets ontbreekt

Wanneer u voor HotelO Kathedral kiest, zal het u aan niets ontbreken. Bij dit hotel in de buurt van de Grote Markt in Antwerpen hebben ze prachtige kamers met flatscreen-tv, wifi en een badkamer met douche. Daarnaast is er een bar waar u terecht kunt voor een drankje. Daarvoor hoeft u het hotel dus ook niet uit. Maar u kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om een van de vele cafés en restaurants in Antwerpen te bezoeken. Er zijn er verschillende binnen loopafstand.

https://hotelokathedral.com/