Artikelschrijven
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat zijn de mooiste verre reis locaties?

Vliegen wordt immers steeds betaalbaarder. Bij de jongere generaties tel je niet eens meer mee als je niet eens in je leven een verre reis hebt gemaakt. Voor deze generatie is het leven meer dan het hebben van luxe accessoires. In je kennissenkring heeft iedereen wel eens een land buiten Europa bezocht. Daar wil jij natuurlijk bij horen! Natuurlijk wil je dan wel een unieke bestemming kiezen waar niemand nog is geweest. In dit artikel lees je meer over populaire reis bestemmingen die ook nog eens ver van huis zijn.

#1: Zanzibar

Zanzibar hoort bij het Afrikaanse continent en ligt midden in de Indische Oceaan. Het eiland is niet groot en toch heeft het alles te bieden wat bij een perfecte vakantie hoort. Denk hierbij aan parelwitte stranden en een helderblauwe zee, botanische tuinen en cultureel erfgoed. Op het eiland heb je zelfs de mogelijkheid om op safari te gaan. Zanzibar is dus een prachtige plek om te duiken, om te relaxen of om het echte Afrika te ervaren.

#2 Brazilië

Wil je graag de ideale combinatie van bruisende wereldsteden en de natuur opzoeken. Dan is Brazilië een prachtige plek om naartoe te reizen. De mooiste steden van dit land zijn Brasil en natuurlijk Rio de Janeiro. Wil je lekker de heupen losgooien? Ga dan zeker als het Carnaval plaatsvindt! Boek dan wel snel je tickets, want het Braziliaans Carnaval is al eind februari. Kom daarna dan tot rust in de jungle. Zo’n reis maak je maar een keer in je leven.

#3 Palau

Hou je van duiken en wil je de mooiste koraalriffen van de wereld spotten? Dan is Palau jouw ideale vakantie. Deze tropische archipel staat bekend om haar indrukwekkende koraalriffen, grotten en onderwaterleven. Daarnaast is het ook een paradijs voor surfers of voor vakantiegangers die van rust houden. Om er te komen moet je ver reizen en dat maakt een vakantie op Palau extra onvergetelijk.

https://www.ellechiq.nl/