Artikelschrijven
Image default
Gezondheid

Wat eten bij welke kwaal?

Ben je moe? Heb je hoofdpijn? Heb je last van veel stress? Dan bestaat er nu een website die  jou laat weten  welke eten of drinken je het beste consumeert bij elke kwaal die je. Zelfs bij je gemoedstoestand  kan de website zeggen wat je moet eten of drinken voor je beter  te voelen.  De naam van de website is ‘Food for Thougt’ index en de het bedrijf dat deze website opgericht heeft is JBH Content Marketin en BuyAGift.com.  Elke surfer kan op de website terecht  op zoek gaan naar zijn kwaaltjes en hierbij de  zeggen wat je moet consumeren om van het kwaaltje af te geraken.

Voor mensen die last hebben van stress  zijn volgende producten belangrijk: paddenstoelen, Zwarte chocolade en groene thee. Paddenstoelen  bezit veel vitamine, selenium en zorgen ook voor om je humeur en energie op niveau te houden.   Zwarte chocolade  zorgt  voor het verminderen van stess, volgens onderzoek is  goed om 40g chocolade elke dag te eten voor 2 weken om zo het stresspeil  te laten dalen. Ook groene thee  is een middel je stress niveau te verminderen,  als je per dag 5 of meer koppen leegdrinkt zal je stress niveau met maar liefst 20% dalen.  Voor de vrouwen is het misschien ook fijn om te weten dat groene thee ook zou helpen om af te vallen.

Voor vermoeidheid kan je  ook zwarte chocolade innemen, maar ook Rode peper en Granen. Rode peper is voor vrouwen goed omdat het voor een energie boost zorgt. Rode peper bezit  veel ijzer waardoor je lichaam meer zuurstof kan opnemen. Ook heb je er een overvloed van vitamine C  want in een rode peper zit maar liefst 3 keer zoveel vitamine dan een zwangere vrouwen dagelijks nodig heeft.  Granen brengt veel voordelen met zich mee. Granen is niet alleen goed om vermoeidheid tegen te gaan  want het is ook goed voor je huid en ook tegen stress.

https://www.topvitamins.nl/