Artikelschrijven
Image default
Gezondheid

Ontspanningsoefeningen van expert Nick de Waard

Nick de Waard is expert op het gebied van ontspanningsoefeningen voor als je paniekaanvallen ervaart of in een burn-out zit.

Ontspanningsoefeningen voor mee

Ik kwam laatst op een artikel van hem terecht waarin hij zijn beste ontspanningsoefeningen met ons deelt. Super handig artikel en je kunt echt zien dat Nick de Waard expertise heeft in zijn vakgebied.

In dit artikel kun je verschillende ontspanningsoefeningen tegenkomen. Variërend van meditatie tot visualisatie tot een boswandeling. Ik ben heel blij dat ik dit artikel heb kunnen lezen want het heeft me heel erg geholpen. Daarnaast heeft hij ook een handige oefening toegevoegd waar je effectief stress mee kunt loslaten.

Wat betekent ontspanning voor mij

Voor mij betekent ontspanning veel meer dan alleen meer rust nemen. Ontspanning is voor mij een leefstijl. Daarom vind ik de ontspanningsoefeningen van Nick de Waard ook zo waardevol, omdat het me goed laat voelen en meer rust geeft.

Als je last heb van stress dan raad ik je echt aan om die ontspanningsoefeningen te gaan doen. Het is zo waardevol als je voor jezelf een aantal moment per dag inpland waarin je even kan relaxen. Even niets hoeft te doen. Gewoon lekker met jezelf zijn zonder stress. Gewoon ontspannen.

Zelf heb ik heel lang in een burn-out gezeten en ben dankzij de hulp van Nick de Waard weer aan de betere hand. Het was een pittige reis, maar het was het allemaal waard. Ik heb zoveel geleerd waar ik zo dankbaar voor ben. Waar ik vooral tegenaan liep was het feit dat ik niet voldoende kon ontspannen. Gelukkig lukt me dat nu beter, en dat Nick alles op een rijtje heeft gezet vind ik helemaal geweldig.

Ik raad je aan om het artikel te lezen en te gaan voor meer ontspanning. Ook kun je de stress loslaten video bekijken.

https://nickdewaard.nl/ontspanningsoefeningen/