Artikelschrijven
Image default
Gezondheid

Hoe sapjes je spijsvertering kunnen bevorderen

Ook je lichaam heeft wel eens vakantie nodig, dit kun je doen met een detoxkuur. Op deze manier laat je al je ongezonde gewoontes los. Dankzij een gezonde voedingsstof die in biologische sap kuren zitten help je immuunsysteem verhogen. Het belangrijkste van een detox kuur is dus je lichaam rust geven. Dit doe je door meerdere dagen slowjuice groentesap te drinken. Je organen worden dan minder belast. Het is eens in de zoveel tijd dus verstandig om een detox bestaande uit sapjes te nemen.

Een detox bestaande uit sapjes

Wanneer je een detox kuur neemt, ondersteun je jouw lichaam, want deze kan op een natuurlijke manier dan haar functies uitvoeren. Je kunt het eigenlijk vergelijken met het reinigen van de filters van je auto, je zorgt op die manier ook dat die optimaal blijft presteren. Wanneer je een sap kuur neemt vergelijk je dit dus met een schoonmaakbeurt van je lichaam. Wanneer je gaat vasten draagt dit bij tot behoud van goede spijsvertering, ook ondersteunt het de werking van je lever. Deze organen spelen sowieso al een belangrijke rol bij het afvoeren van gifstoffen.

Ongezonde gewoontes loslaten

Je zult al snel merken dat wanneer je gaat sapvasten je een gevoel krijgt van schoon, maar ook nieuwe energie. Wij raden dan wel aan om de sapkuur te ondersteunen en ook niet meer ongezonde gewoontes te hebben. Wanneer je, je lichaam gaat reinigen is het natuurlijk slimmer als je niet rookt, geen alcohol of koffie drinkt en ook geen ongezond eten nuttigt. Zo komen er nog minder giftige stoffen in je lichaam.

Lichaam en geest ondersteunen tijdens onze detox

Zelfs als je jarenlang alleen maar gezond leeft, kan het geen kwaad om af en toe even je lichaam te gaan resetten.  Een detox bestaande uit sapjes  is biologisch en zo krijg je dus alleen maar de goede voedingsstoffen binnen. Ook raden we aan om te zorgen voor voldoende rust en ontspanning. Wanneer je de sap kuur doet, is de detox kuur is eigenlijk een steuntje in je rug voor je lichaam én voor je geest. De sap kuur bevat mineralen, vitamine en veel microvoedingsstoffen. Wil jij eens proberen om je levensstijl te ondersteunen? Probeer dan eens de detox kuur.

De detox kuur

Bij sapje kun je al een detox kuur bestellen van 3, 5 of 7 dagen. Het helpt in ieder geval om je lichaam weer op te laden en tot rust te komen. Ook is de detox kuur een manier om makkelijk over te stappen, naar een gezondere levensstijl. Wil je toch iets meer variatie? Dan kun je ook nog eens de biologische groentesoep of kruidenthee aanschaffen, zo krijg je toch af en toe wat warms binnen.

Het gemak van thuis sap vasten

Je kunt detoxen met een kuur van een dag en dit zou jouw gezondheid al snel ondersteunen. Wel is het zo dat wanneer je een kuur van 3, 5 of 7 dagen doet, het effect nog groter is. Heb je geen ervaring meer detoxen? Dan raden we aan om het rustig op te bouwen, je lichaam kan namelijk moeten wennen aan de groentesappen. Meer informatie over Sapje vind je op de website.

https://www.sap.je/