Artikelschrijven
Image default
Fotografie

Uw eigen chique canvas in uw woning!

Foto’s

Foto’s zijn stukjes herinneringen van speciale, grappige en leuke momenten. We kunnen van alles met foto’s doen. Er fotoboeken van maken, postkaarten van laten maken of een foto op canvas laten drukken. En natuurlijk is dit niet het enige u kunt enorm creatief bezig zijn met foto’s.

Speciale effecten

Vaak worden gezinsfoto’s of foto’s van de kinderen uit vergroot en in een kamergedeelte in huis geplaatst. De afmetingen kunnen enorm verschillen, dit is maar net wat u wilt. Ook kan de foto opgeleukt worden met speciale effecten of misschien een tekst erbij. Ook de kleur van de foto kan gewijzigd worden en ook gecombineerd worden. Misschien wilt u wel alleen een bepaald kledingstuk in kleur hebben en alles daarom heen in zwart/wit. Dit alles is allemaal mogelijk. Dus wees creatief.

Interieur

Een canvas doek wordt niet alleen gebruikt om foto’s op te laten drukken. Ook kunt u ze veel bij creatieve winkels kopen, het is dan nog een wit doek waar u op kunt schilderen en/of op tekenen. Een foto op canvas hoeft niet alleen voor u zelf gemaakt te worden, misschien voor een hele goede vriend of vriendin of voor een familielid is een foto op canvas van jullie samen een leuk cadeau om weg te geven. Die kleureffecten worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt en ideaal in strakke woningen. Zo kunt u de kleuren van de foto precies zo maken zodat het helemaal in uw interieur past. Natuurlijk worden niet alleen foto’s van personen gedrukt op canvas. Ook huisdieren, uitzichten of vakantie foto’s worden veel op canvas gedrukt.

Drie-luik

 

Bij een foto op canvas wordt er vaak gedacht aan éen foto op éen canvas doek, maar dit hoeft absoluut niet. Wat helemaal in is, is dat éen foto op bijvoorbeeld drie verschillende doeken wordt gedrukt hierbij kunt u spelen met de verschillende hoogtes. Deze constructie wordt een drie-luik genoemd als het doek bestaat uit drie delen. Deze kunt u dus afzonderlijk van elkaar ophangen en dat maakt het speels ze hoeven niet strak naast elkaar te hangen de ene kan hoger dan de ander maar net wat u het meest mooie vind.

Een foto op canvas wordt dus veel gedaan tegenwoordig en is eigenlijk een persoonlijk schilderij in bijvoorbeeld de woonkamer of de gang. Een hele reeks foto’s bij elkaar of verschillende groottes canvasdoeken bij elkaar zo kunt u uw eigen collage bij elkaar zoeken. Wees creatief.

https://www.dwcprint.nl/