Artikelschrijven
Image default
Eten en drinken

Bladerdeeg recepten: laat je inspireren

Ben je door je favoriete bladerdeeg recepten heen en wil je je graag nieuwe ideeën opdoen op dit gebied? Dan is een bezoekje aan de website van Tante Fanny de moeite zeker waard. Tante Fanny biedt verse deegproducten aan voor het maken van een quiche, taarten bladerdeeg gerechten en onder meer pizza’s. Alle deegsoorten van Tante Fanny zijn vegetarisch en onder andere vrij van kunstmatige kleurstoffen en kunstmatige smaakmakers. Op de website van dit merk vind je naast veel informatie over de deegsoorten de meest verrukkelijke gerechten die je kunt bereiden met de producten uit het Tante Fanny assortiment. 

Bladerdeeg gerechten voor alle gelegenheden

Bladerdeeg is een divers product waarmee je in een handomdraai de lekkerste hartige en zoete hapjes bereidt. Je kunt kleurige koekjes voor het koekhappen maken voor tijdens een kinderfeestje, een gezellig plaattaart bereiden om met het hele gezin van te genieten of een lekker borrelhapje bakken voor bij de wijn. Bij Tante Fanny vind je een heel gevarieerd aanbod aan leuke en verrassende bladerdeeg recepten. Zo kun je voor iedere gelegenheid jouw gasten iets lekkers serveren of natuurlijk jezelf verwennen met een bladerdeeg creatie. Wil je graag op de hoogte blijven alle nieuwe bladerdeeg recepten? Dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Tante Fanny zodat je niets aan bakinspiratie hoeft te missen.  Of bestel een van de leuke receptenboekjes.

Een overheerlijke quiche maken

Naast een verscheidenheid aan bladerdeeg recepten vind je ook veel recepten waar het de bereiding van taarten betreft. Wil je bijvoorbeeld een quiche maken, dan zit je helemaal goed bij Tante Fanny. Je vindt bovendien recepten waarmee je een vegetarische of veganistische quiche kunt maken. Houd je van zoet? Ook voor zoete taarten vind je tal van heerlijke recepten zoals een kokos abrikozentaart, een amandel espresso taart of een vegan nectarine galette. Dat wordt gegarandeerd smullen.