Artikelschrijven
Image default
Eten en drinken

Schakel een traiteur in uw voor bedrijfsfeest en trakteer op heerlijk eten

Het is zomer. Traditioneel is dit de tijd van bedrijfsfeesten waarmee u uw personeel beloont voor hun inzet en prestaties van het voorbije jaar. Traditioneel hoort op zo’n feest bovendien lekker eten en drinken. Natuurlijk hoeft u hiervoor als baas niet zelf in de keuken te gaan staan. Voor een geslaagd bedrijfsfeest rekent u natuurlijk op een plaatselijke traiteur. JÖRD is exact de traiteur en cateraar die u zoekt voor uw bedrijfsfeest in provincie Antwerpen. De kok van dit bedrijf specialiseert zich in catering met heerlijke gerechten voor bedrijfsevents, huwelijkfeesten en andere evenementen.

Wat voor bedrijfsfeest gaat u plannen?

Kiest u voor een casual feest met een walking dinner bestaande uit tientallen hapjes waar uw personeel van kan smullen? Of gaat u voor een lekkere barbecue of eerder een formeel diner? De traiteur van JÖRD stelt met veel plezier een menu op dat past bij de stijl van uw bedrijfsfeest. Zo tovert de kok altijd de lekkerste gerechten op tafel, gemaakt van verse en soms verassende ingrediënten. Uiteraard wordt er hierbij rekening gehouden met allergieën of dieetwensen. Zo kan iedereen genieten van een geslaagd feest met alle collega’s!

Zorg voor een onvergetelijk feest met heerlijke catering

Organiseert u naast een bedrijfsfeest binnenkort nog een ander event, zoals een huwelijksfeest of een jubileum waarvoor uw catering zoekt? Ook dan kan u altijd rekenen op de professionele service van JÖRD. Het bedrijf verzorgt alles tot in de puntjes voor u. Zo kunt u zorgeloos genieten van de mooiste dag van uw leven wat uw kersverse echtgenoot of echtgenote. Dat wordt pas een onvergetelijk huwelijksfeest dankzij de sublieme gerechten van de catering van dit bedrijf. Voor uw huwelijksfeest zorgt het bedrijf bovendien voor catering helemaal op maat van uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor catering op uw trouwfeest of bedrijfsfeest? Bezoek dan snel de website van deze traiteur!