Artikelschrijven
Image default
Dieren

Waar u op moet letten bij het adopteren van een hond uit hondenkennel in België

Als u een puppy wilt adopteren uit een hondenkennel in België is het belangrijk dat u goed voorbereid bent op de komst van uw nieuwe huisdier. Daarom zetten we een aantal punten op een rij waar u op moet letten voor het adopteren van een rashond. Zo verwelkomt uw trouwe viervoeter met een gerust hart in uw nieuwe woning.

Puppy adopteren: hier doet u dat

Familiekennel Meerhof is een hondenkennel in Meer-Hoogstraten in België van de familie Van der Velden. Hier worden vier soorten rashonden gefokt: labradors, rottweilers, golden retrievers en Berner Sennenhonden. U reserveert een puppy vanaf vier weken oud, wordt op de hoogte gehouden met filmpjes en foto’s en kunt de puppy bij acht weken oud mee naar huis nemen. U adopteert puppy’s die reeds gevaccineerd, medisch gekeurd en gechipt zijn door de hondenkennel in België.

Een hond die bij de familie past

Het is belangrijk om een hond te adopteren die bij uw familie past. Ieder hondenras heeft een eigen temperament en ook tussen de individuele puppy’s ziet u verschil in persoonlijkheid. De ene hond is energiek en heeft veel beweging nodig, terwijl andere honden aanhankelijk zijn en een beschermend karakter hebben. Let erop dat het temperament bij uw levensstijl past.

Trainingsniveau van het hondenras

Niet ieder hondenras is even gemakkelijk te trainen en het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Sommige rassen ontwikkelen enorm snel, terwijl andere rassen zich rustiger ontwikkelen en hierdoor makkelijker te trainen zijn. Daarnaast hebben sommige hondenrassen consequente en strikte training nodig om goed te functioneren in een familie, terwijl andere honden uit zichzelf rustiger zijn.

Maak uw afspraak om een puppy te adopteren

Bent u klaar om een schattige puppy te verwelkomen in uw gezin? Maak dan vandaag nog uw afspraak bij familiekennel Meerhof. Bij hen adopteert u zonder zorgen een hondje dat gechipt, medisch gekeurd en gevaccineerd is in België. Neem vandaag nog contact met hen op voor een afspraak.