Artikelschrijven
Image default
Banen en opleidingen

Vindazo fake spam vacatures

Niet-bestaande vacatures op Vindazo?

Heb je vacatures op de website van Vindazo gezien die er niet echt uitzien? vertel het aan vindazo alsjeblieft! Denk aan vacatures met onrealistische salarissen, vacatures die onvoldoende achtergrondinformatie geven of bijvoorbeeld vacatures die onprettig overkomen zoals fraude of discriminatie. U kunt gerelateerde opdrachten het beste inleveren via de knop “Melden”. U kunt deze knop ook gebruiken wanneer u een vacature ziet die niet meer actueel is.

Op Vindazo website vind je duizenden vacatures. Vindazo kan alleen slagen en blijven als al Vindazo vacatures correct zijn en er geen foutieve, onduidelijke of onpraktische vacatures zijn. Daarom willen we jouw focus gebruiken. Bezoekt u Vindazo vacaturesite en ziet u onjuiste inhoud? Door vacatures direct aan Vindazo   te melden, kunnen Vindazo experts direct aan de slag en valse vacatures offline halen. Rapporten zijn slechts twee klikken verwijderd en helpen Vindazo  website beter te maken voor Vindazo bezoekers. Bij het melden van een vacature kun je ook aangeven waarom je de vacature wilt melden.

 

U vindt de knop Vacaturerapport in de linkerbovenhoek van de vacaturepagina of helemaal onderaan de pagina. Bij het melden kunt u een omschrijving toevoegen. Dit helpt Vindazo  bij het beoordelen van dubieuze vacatures en zorgt ervoor dat uw bericht sneller kan worden verwerkt.
We kunnen vacatures ook in bulk verwijderen, bijvoorbeeld als het meerdere vacatures van een specifiek bedrijf betreft. Hiervoor kunt u het beste een e-mail sturen naar Vindazo.

 

 

Recente vacatures

https://www.vindazo.be/pages/vindazo-fake/