Artikelschrijven
Image default
Banen en opleidingen

Vacatures.today is een netwerk banenportalen, een zoekmachine voor werkgevers en werkzoekenden.

Op hun site vinden specialisten werk en werkgevers vinden werknemers.

vacatures.today verzamelt vacatures en cv’s van 20 andere jobsites. Ook in het systeem:

  • werkgevers publiceren vacatures,
  • werkzoekenden maken een cv.

Voor een specifiek verzoek geeft het systeem een ​​reeks vacatures en cv’s uit die voldoen aan de gespecificeerde criteria en alles op geautomatisirede manier. 

Een werkzoekende is bijvoorbeeld op zoek naar vacatures in Antwerpen, hij is geïnteresseerd om fulltime als ingenieur te werken; de werkgever is op zoek naar een werknemer voor een secretaresse met Engels voor werk op afstand in Brussel.  Werkzoekende ontvangt een lijst met vacatures  die aan het verzoek voldoen.

vacatures.today voordelen:

Grote selectie vacatures en cv’s. Een portaal is niet zomaar een website, maar een geautomateseerd zoekmachine, een omvangrijke database. Tegelijkertijd zijn er geen speciale vaardigheden vereist om met deze database te werken: de site is uitgerust met alle nodige tools om het zoeken naar een baan of werknemers gemakkelijk en snel te maken.

Grote hoeveelheden verkeer. Een team van specialisten werkt om deze taak te volbrengen – om voor veel sitebezoek te zorgen heeft vacatures.today netwerk van meer dan 20 jobboards opgebouwed PPC-managers, SEO-specialists, linkbuilders, contentspecialisten, SMM-managers, PR-managers. Het verkeer van banenzoekmachines is hoger dan 100.000 per dag. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om  nuttige informatie in zijn mailbox te ontvangen, allereerst vacatures en cv’s. Via Affiliates krijgen ze meer klikken naar hun jobboards.

Handige services. vacatures.today biedt bezoekers van de site, naast de actuele vacature, salarisstatistieken, arbeidsmarktrecensies, artikelen over relevante onderwerpen en sollicitanten plaatsen cv’s online. Elke gebruiker heeft toegang tot een persoonlijk account, waar u statistieken kunt bekijken over weergaven van cv’s of vacatures, u kunt abonneren op mailinglijsten met vacatures en nieuws, en vooral interessante informatie kunt opslaan.

De site is de kern, het belangrijkste element van het jobboards netwerk in Belgie en international, het hoofdproduct, maar het is niet het enige. Het Vacatues.today-team heeft een compleet ecosysteem gecreëerd waarin werkgevers en werkzoekenden – uit een grote verscheidenheid aan professionele velden en bedrijfstakken – elkaar vinden.

 

Op hun software werken ook verschillende communicatie bedrijven die gespecialiseerd zijn in HR communicatie en online marketing.


Bijbaan

https://vacatures.today/