Artikelschrijven
Image default
Woningen

Offerte ramen en deuren

Raamblokken – PVC-profiel.

Raamblokken met een houten frame worden nu bijna overal vervangen door kunststof tegenhangers. Plastic is goedkoop, duurzaam, ziet er beter uit en is gemakkelijker te onderhouden. Maar hoe u de juiste PVC-ramen kiest voor uw appartement of landhuis, zodat ze jarenlang regelmatig dienst doen. We hebben geprobeerd alle aanbevelingen van experts over dit onderwerp te verzamelen om het voor u gemakkelijker te maken om een ​​keuze te maken.

In vergelijking met houten constructies hoeven PVC-ramen niet constant gerenoveerd te worden, ze isoleren het straatgeluid beter, gaan langer mee en hebben hogere thermische isolatiewaarden. Kies echter voorzichtig een kunststof raamblok in de winkel. Aan de ene kant zitten er veel constructieve nuances in dit product zelf, en aan de andere kant kun je gemakkelijk een bijzonder geslepen verkoper ontmoeten die extra geld wil verdienen aan een koper die zich slecht laat leiden door dit onderwerp.

De basis van de constructie van alle kunststof ramen is een PVC-profiel. Volgens de normen kan zowel primair als secundair (secundair) polyvinylchloride als materiaal voor de vervaardiging ervan worden gebruikt. De eerste optie wordt geacht van betere kwaliteit te zijn. In het tweede geval worden meer verschillende weekmakers en additieven aan de kunststof toegevoegd zodat het kunststofproduct voldoet aan de eisen van normen voor slag- en sterkte-eigenschappen.

Het is onmogelijk om onafhankelijk “met het oog” profielen van nieuw en gerecycled PVC te onderscheiden. Ze zien er absoluut identiek uit. Hier blijft het alleen om de certificaten van de raamfabrikant te bestuderen en op zijn eerlijkheid te vertrouwen.

 

Offerte ramen en deuren

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap.html

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/