Artikelschrijven
Image default
Woningen

Is het verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen?

Wanneer je een verhuizing regelt, komt er veel op je af. Dit is vaak hét moment waarop je inziet hoeveel spullen je door de jaren verzameld hebt en hoeveel er eigenlijk echt in je huis staat. Je kunt ervoor kiezen om de verhuizing zelf te regelen, al schakelen de meeste mensen tegenwoordig professionals in. Is het verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen wanneer je een verhuizing moet regelen, of kun je flink op de kosten besparen door het zelf te regelen?

Een verhuisbedrijf inschakelen bespaart vaak tijd én geld

In veel gevallen is het goedkoper om zelf de mouwen op te stropen bij klussen in en rondom huis, maar bij een verhuizing gaat dit meestal niet op. Zet bijvoorbeeld de kosten van Actie Verhuizingen Eindhoven (vanaf €250) eens tegenover de kosten die je zelf zou maken bij het verhuizen. Het regelen van verhuisdozen, inpakken, alles in aanhangers, busjes of achter in auto’s zetten en de talloze ritten op en neer; vaak lopen de kosten stevig op zonder dat je dit echt doorhebt. Laat je bijvoorbeeld vrienden een paar dagen helpen en bestel je elke keer eten omdat ‘dat zo hoort’, dan wordt zelf verhuizen meestal duurder dan het inschakelen van een verhuisbedrijf. Dan hebben we het nog niets eens over de tijd die je kwijt bent met zelf je verhuizing regelen, want ook daar word je niet gelukkig van.

Kies je voor een professioneel verhuisbedrijf, dan kun je rekenen op snelle en vakkundige verhuizers die altijd de juiste materialen hebben, zoals verhuisliften en ruime verhuiswagens. Ook weet je zeker dat de verzekeringen goed geregeld zijn en bij een aanbieder als Actie Verhuizingen Eindhoven kun je zelfs gratis gebruikmaken van verhuisdozen.

Waarom schakel jij een verhuisbedrijf in voor jouw verhuizing?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een verhuisbedrijf. Je kunt een professional inschakelen om de verhuizing sneller en makkelijker te laten verlopen, om zeker te weten dat je spullen goed overkomen en om te besparen op de vele kleine bedragen die zelf verhuizen veel duurder maken dan je denkt. Wil je weten wat een professioneel verhuisbedrijf rekent voor jouw (internationale, zakelijke of particuliere) verhuizing? Vraag dan eens een offerte aan bij Actie Verhuizingen Eindhoven.