Artikelschrijven
Image default
Woningen

Impregnatie van je bank voorkomt veel (vette) ellende

Een leverancier geeft regelmatig de optie om te gaan voor impregnatie bij aanschaf van nieuwe banken. Veel mensen kiezen hier dan ook voor, omdat dit erg handig is. Bij impregnatie wordt een bank vlek werend gemaakt én waterafstotend. Vet, water en oliën kunnen je bank nooit meer bevuilen en dit is dus ideaal! Je ziet niet dat de bank geïmpregneerd is en dit is ook een bijkomend voordeel. Als de bank al gebruikt is of er sprake is van vervuiling, is het beter om de bank grondig te reinigen voordat er geïmpregneerd wordt.

Je eigen bank impregneren

Een bank laten impregneren is niet altijd even fijn voor je portemonnee. Waarom zou je dus moeilijk doen als het allemaal stukken makkelijker kan? Je bank schoonmaken in Amsterdam is de eerste stap die je dient te nemen voor je kunt beginnen met impregneren. Zorg ervoor dat je alvast een goede spray in huis hebt die goed overweg kan met allerlei soorten textiel. Het textiel zal dan goed beschermd zijn zonder dat je er iets van ziet. Na het bank schoonmaken in Amsterdam, is het tijd om te beginnen met impregneren. Dit dient correct te gebeuren zodat je bank echt beschermd is tegen olie, vetten en water. Zorg dat je goed afstand houdt als je begint met sprayen en werk in gelijkmatige stroken/banen. Vergeet niet een raampje open te zetten en voortdurend te blijven luchten, zodat je geen last hebt van geurtjes.

Als de vlekken eerder zijn dan het impregneren

Handige tips voor het weghalen van allerlei vlekken zijn altijd mooi meegenomen. Gebruik hierbij soda of wat groene zeep. Als je bijvoorbeeld vlekken hebt op een stoffen bank, dan dien je de bank eerst goed te stofzuigen. Je maakt vervolgens wat sop bestaande uit lauwwarm water en soda. Schrob dit mengsel goed in en maak de plekken schoon met wat water. Hierbij geldt dat hoe ouder de vlek, hoe moeilijker weg te halen. Bij een leren bank gaat het net wat makkelijker. Je kunt een sopje maken op basis van groene zeep. Tevens kun je armleuningen of andere plekken die sneller dof zijn ook behandelen. Huisdiereigenaren zijn dan ook gek op leren banken.

https://banklatenreinigen.com/bank-schoonmaken-in-amsterdam/