Artikelschrijven
Image default
Woningen

Doe beroep op de expertise van een vastgoedstylist

Mensen met interesse in vastgoed kunnen dit vast bevestigen: niet elk pand dat te koop staat, heeft evenveel uitstraling. Meer dan ¾ van bezoekers kijkt niet verder dan de huidige sfeer van de woning of het appartement. Een lege ruimte heeft niet genoeg potentieel om een totaalbeeld en emoties op te wekken bij geïnteresseerde kopers. Uw positie op de vastgoedmarkt eenvoudig verhogen zonder een fortuin uit te geven? Met de juiste meubelen en decoratie komt u al een heel eind. Het is uiteraard niet de bedoeling om een volledig nieuwe set aan te kopen, een professionele vastgoedstylist staat klaar om u te helpen met het huren van items naar keuze! Lees snel verder en ontdek de aanpak van IntraStijl.

Zo ziet het uitgebreide takenpakket van een vastgoedstylist eruit

Eerst en vooral overloopt de vastgoedstylist samen met u alle beschikbare ruimtes. Wat zijn de exacte afmetingen? Wat is de grote sterkte van deze leefruimte en hoe creëren we de mooiste lichtinval? Hoe krijgen kopers een positieve indruk wanneer ze naar huis vertrekken? Handige tips om in de praktijk om te zetten krijgt u meteen in handen. Natuurlijk kan een vastgoedstylist nog een stapje verder gaan met het verkoopklaar maken van uw woning of appartement. De verhuurservice van IntraStijl maakt het mogelijk om meubelen en decoratie dat perfect in uw interieur past tijdelijk te installeren. Nog beter nieuws voor de geïnteresseerden: de vastgoedstylist hanteert altijd de meest correcte prijs en voorwaarden.

Vergroot uw positie op de vastgoedmarkt

Graag de deskundigheid van een vastgoedstylist zelf ervaren en inschakelen? Neem contact op met het bedrijf om meteen aan de slag te gaan. Zij staan klaar met de beste tips en suggesties om uw woning of appartement visueel aantrekkelijker te maken en sneller te verkopen. Maak meteen gebruik van deze kans en laat alle zorgen over de verkoop van uw pand los!

https://www.intrastijl.be/