Artikelschrijven
Image default
Woning en Tuin

Quick Step laminaat: Arte collectie onder de loep genomen

Quick Step laminaat is een van de bekendste designvloeren ter wereld. Het merk Quick Step komt uit het Belgische Wielsbeke en is een van de meest toonaangevende spelers op de vloerenmarkt. Het laminaat heeft uitstekende specificaties, een onberispelijke afwerking en maar liefst 25 jaar garantie. U kunt de vloer zelf leggen of laten leggen door een van Quick Steps gerenommeerde dealers, zoals Laminaat & Parket Depot uit Stabroek. De verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren uit de dertien collecties stellen u in staat om een unieke vloer te kiezen passend bij uw interieur.

Quick Step laminaat Arte uitgelicht

De serie Arte van Quick Step is een van de bekendste series van de fabrikant. Het opvallende aan dit laminaat is dat ze in tegelvorm geproduceerd worden. De Arte tegels combineren daarom de beste eigenschappen van een originele tegelvloer zoals duurzaamheid met de praktische voordelen van laminaat. De tegels zijn zestig bij zestig centimeter en hebben een V-groef. De Arte laminaatvloeren legt u met de slimme Uniclic verbindingen, waardoor u hem simpel zelf kan plaatsen.

Zeven decors bij Arte Quick Step laminaat

De collectie Arte van Quick Step bestaat uit zeven verschillende dessins. Het is daarom absoluut een van de meest zich onderscheidende collecties van Quick Step laminaat. U vindt er onder andere de Marmer Carrara, dit zijn tegels die een marmeren uiterlijk hebben. De realistische uitstraling van uw tegels halen een exclusieve en klassieke sfeer in huis. Voor een stoerdere look van uw vloertegels kiest u ofwel Beton Gepolijst Natuur ofwel Beton Gepolijst Donker. Het biedt de stoere look van beton, maar zonder de koelte van de vloer die met echt beton gepaard gaat. Vervolgens zijn er nog de collecties Lederen Tegel Licht en Lederen Tegel Donker. Als laatste vindt u voor de houtliefhebbers de Versailles Licht en de Versailles Wit Geolied. Twijfelt u welke collectie bij uw interieur past? Vraag dan advies aan de experts van Laminaat & Parket Depot uit Stabroek. Zij helpen u graag verder zodat u zeker het juiste Quick Step laminaat aanschaft.

https://www.parketdepot.be/nl