Artikelschrijven
Image default
Woning en Tuin

Loctite secondelijmen

Loctite begon als lijmproducent in 1953 en is vooral bekend vanwege haar metaallijmen. Behalve lijm, produceert Loctite ook afdichtingsmiddelen en oppervlaktebehandelingen. Loctite streeft naar het bieden van oplossingen door efficiënte, onverslijtbare, sterke en duurzame lijmen te leveren.

Behalve producten, bieden zij ook services voor processen bij bedrijven door het leveren van trainingen. De producten en diensten van Loctite worden toegepast in verschillende sectoren, waaronder de transportindustrie, maar ook metaalbewerking en meubilair. Zij doen er alles aan om processen te optimaliseren, kosten te verlagen en prestaties te verbeteren.

Loctite voor de particulier

Voor de particuliere consument heeft Loctite een voldoende aanbod aan verschillende secondelijmen. De Super Glue3 Glass bijvoorbeeld kun je gebruiken voor het lijmen van glas, zonder dat je dit zult zien. Deze lijm van Loctite is bestand tegen water en je kunt producten die je gelijmd hebt met deze lijm in de vaatwasser doen zonder risico. Voor precisiewerk vind je bij Loctite een SuperGlue-3 Perfect Pen. Een ander uniek product van Loctite is de kneedbare lijm. Daarnaast zijn er verschillende extra sterke en ook juist universele lijmen van Loctite.

Loctite voor de badkamer en keuken

Bij de Gamma kun je de schroefafdichting lijm van Loctite vinden. Deze is geschikt voor installaties in badkamers en keukens, bijvoorbeeld. Je kunt hierbij denken aan de cv-installatie, maar ook gas- en drinkwaterinstallaties, of sanitaire installaties. De lijm is bedoeld om schroefdraden af te dichten. Je voorkomt hiermee lekkages, temperatuurschommelingen en het lostrillen van delen. Als je later toch een product moet demonteren, maakt deze lijm dit niet moeilijker.

https://www.lijmshop.be