Artikelschrijven
Image default
Woning en Tuin

Haagconiferen voor in de tuin kopen

Denkt u er al langer aan om haagconiferen of haagplanten te kopen voor in uw tuin en dat bij een professionele expert? Dan is Van Poecke & Zn. uit Wetteren dé perfecte partij voor u. Dit familiebedrijf uit Wetteren gaat al 2 generaties mee en heeft zich gespecialiseerd in het kweken van haagplanten in een professionele kwekerij. Deze professionele kwekerij zorgt er bovendien ook voor dat er een steentje bijgedragen wordt aan de natuur én ze beschikken enkel over duurzame planten, wat dan weer beter is voor uw portemonnee. Lees snel verder en kom meer te weten over haagplanten en haagconiferen kopen bij deze uitzonderlijke kwekerij.

 

Duurzame haagconiferen kopen bij deze expert

Indien u kiest voor deze kwekerij om uw haagplanten en haagconiferen bij te kopen, draagt u uw steentje bij aan een duurzame onderneming. Zij werken namelijk gedreven én met uiterste aandacht en prioriteit voor een beter milieu. Dat doen zij door:

 

–          Zonnepanelen op de loods die zorgen voor groene energie

–          Monitoring de onze ecologische voetafdruk via VMS-MPS

–          Opvang en hergebruik van gietwater

–          Bewuste keuzes qua aankoop grondstoffen en sproeistoffen

–          Sortering van bedrijfsafval

–          Gebruik van 100% gerecycleerde potten “NIR-sortable / NIR-detectable” en KIWA-gecertificeerd.

–          Milieu is de business van deze professionele kwekerij

–          Het toepassen van een vegaplan

 

Heeft u nog meer voorbeelden nodig van waarom u bij deze exceptionele kwekerij uw haagconiferen en haagplanten moet kopen? Ga dan snel in gesprek met de experten.

 

Denk aan deze kwekerij wanneer u haagconiferen wilt kopen

Heeft u nog vragen voor de professionele medewerkers van deze aangename kwekerij in Wetteren? Aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen aan de hand van de contactgegevens die u snel terugvindt op de handige en overzichtelijke website van deze experten waarbij u haagconiferen en haagplanten recht van de kwekerij kunt kopen.