Artikelschrijven
Image default
Woning en Tuin

Alles wat je moet weten over de boomspecialisten van BTL

Wanneer je bomen wilt planten in je gemeenschap is het natuurlijk belangrijk dat er specialisten meewerken aan je beleid. Bomen komen pas echt tot hun recht wanneer ze goed onderhouden worden en op de juiste plek en manier geplant worden. De boomspecialisten van BTL kunnen je hierbij goed helpen. Van het planten tot het onderhouden en het tegengaan van ziektes in het leven van de boom word je bijgestaan. Zo maak je de wereld een beetje groener en help je dit te behouden. In dit artikel lees je alles over wat de boomspecialisten van BTL voor jouw groene omgeving zouden kunnen betekenen. Lees dus vooral verder.

Wat de boomspecialisten voor jou kunnen betekenen

De Bomenspecialist van BTL hebben ervaring in het realiseren, planten, begeleiden en adviseren van het beleid met bomen. De boomspecialisten kunnen inspelen op jouw wensen en kijken wat mogelijk is zodat er een voor iedereen wenselijk eindresultaat behaald kan worden. Er wordt door de boomspecialisten gewerkt vanuit drie verschillende expertises: boomtechnisch advies, specialistische boomverzorging en boomziekten en boomaantastingen.

De projecten van BTL

De boomspecialisten voeren allerlei verschillende projecten uit. Zo hebben ze eiken verplant naast de N366 in Groningen. Daarnaast is advies gegeven aan paleis het Loo voor monumentale bomen. Ook worden reconstructies van omgevingen uitgevoerd om deze groener te maken. Daarnaast worden alle bomen goed onderhouden en worden ziektes tegengegaan. Je bent bij BTL boomspecialisten aan het juiste adres voor boomplanten van kwaliteit.

Een groener leven

Door bomen kan een omgeving er een stuk beter uitzien. Daarnaast kan groen ervoor zorgen dat het riool minder regenwater te verwerken krijgt. Hier kan veel geld mee bespaard worden. Ook zijn bomen natuurlijk goed voor gezonde lucht. Het planten van bomen is dan ook onmisbaar in elke gemeenschap. Meer informatie over boomspecialisten is te vinden op de website van BTL.