Artikelschrijven
Image default
Verbouwen

Krijg iedere ruimte droog met een speciale bouwdrager

Heeft u wateroverlast en wilt u de ondergelopen ruimtes weer droog krijgen, maar heeft u geen idee hoe u dit aan moet pakken? Een bouwdroger is zeer geschikt voor het drogen van uw ruimtes in korte tijd. Wilt u graag gebruikmaken van een bouwdroger? Dan loont het om BSTEEN in te schakelen. Deze specialist heeft namelijk diverse soorten bouwdrogers voor de verschillende omstandigheden. Of het nu een overstroming is geweest of waterlekken in uw huis, kantoor of andere ruimte. BSTEEN heeft de bouwdroger om zo snel mogelijk weer een droge ruimte te krijgen. De droogtijd is afhankelijk van verschillende elementen. Zo moet er onder andere gekeken worden naar de luchtcirculatie en de temperatuur van de desbetreffende ruimte.

Diverse mogelijkheden om uw ruimte weer droog te krijgen

Bij BSTEEN heeft u de mogelijkheid om diverse apparaten te huren om uw ruimte(s) weer snel droog te krijgen. Zo kiest u voor een bouwdroger, verwarmingsunit of een ventilator. Over het algemeen is een bouwdroger voldoende om een ruimte weer droog te krijgen, maar afhankelijk van uw situatie kunt u er ook voor kiezen om een ventilator erbij te plaatsen. Als u hiervoor kiest, wordt de droogtijd namelijk ook verkort. Een verwarmingsunit gebruikt u vooral wanneer de temperatuur in de ruimte te laag is voor het drogen. Een verwarmingsunit zorgt ervoor dat de bouwdroger effectiever zijn werk kan doen.

Huur uw bouwdroger voor de periode dat u hem nodig heeft

U kunt een bouwdroger en eventueel bijbehorende apparatuur voor meerdere weken huren. Dit ligt natuurlijk aan de tijdsperiode die nodig is om uw ruimte droog te krijgen. Zo duurt het bij pleisterwerken tussen de 2/3 weken. Bij chape is het afhankelijk van de dikte. BSTEEN levert de apparatuur over het algemeen tussen kantooruren. Mocht u een spoedgeval hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van deze specialist voor een uitzondering.

https://bsteen.be/