Artikelschrijven
Image default
Onderwijs

Ben jij op zoek naar onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs?

Als je al even op zoek bent naar geschikt onderwijsmateriaal voor jouw leerlingen in het basisonderwijs, dan weet je, dat dit niet al te eenvoudig is. Je wilt natuurlijk kiezen voor leermiddelen die op de behoeftes van je leerlingen aansluiten. Ieder kind leert op zijn of haar eigen manier en tempo. Het is dan ook belangrijk, dat het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs hiertoe de mogelijkheid biedt. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je een veelvoud aan leermiddelen in verschillende vakgebieden. Zij bieden niet alleen boeken voor de basisvakken rekenen, lezen en schrijven aan, maar natuurlijk ook voor geschiedenis, aardrijkskunde en natuurwetenschappen. Extra vakken zoals verkeersveiligheid en creativiteit zijn eveneens vertegenwoordigd in het aanbod van deze specialist.

Met een proefpakket ontdek je, of de materialen bij jou en je leerlingen passen

Je wilt natuurlijk wel zeker weten, dat het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs bij jou en je leerlingen past. Hier kom je achter door een proefpakket aan te vragen. Je kiest een specifieke titel uit, en ontvangt vervolgens alle delen van één serie. Als je tevreden bent met de materialen, betaal je de bijgevoegde factuur en houd je de boeken. Ben je onverhoopt toch niet helemaal tevreden, dan retourneer je het pakket eenvoudigweg. Je kunt ook een persoonlijk pakket met meerdere verschillende titels aanvragen. Dit pakket kan echter niet geretourneerd worden. Het team van deze uitgeverij vertelt je met plezier meer over het aanvragen van een proefpakket, en helpt je er desgewenst graag bij.

Contacteer deze educatieve uitgeverij via de website

Ben je benieuwd naar het gehele aanbod aan onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs van deze expert? Breng een bezoek aan de website van Educatieve Uitgeverij Kinheim en bekijk in alle rust de verschillende lesmaterialen, onderverdeeld in vakgebieden. Wanneer je vragen hebt over een specifiek boek, contacteer je het team van deze uitgeverij. Zij staan je graag te woord.

https://www.kinheim.be/